Οι σκύλοι είναι η χαρά της ζωής. Είναι οι πιο πιστοί μας φίλοι και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μας αγαπάνε γι’ αυτό που νομίζουν ότι είμαστε, δεν μας κρατάνε κακία για τίποτα και δεν μας κρίνουν ακόμα και όταν είμαστε στα χειρότερά μας.

Αν δεν έχετε ακόμα υιοθετήσει ένα σκυλάκι τότε δεν ξέρετε τι χάνετε. Η αγάπη που θα σας δώσει δεν συγκρίνεται με τίποτα. Ωστόσο, η επιλογή του κατάλληλου σκύλου είναι σημαντική για το πώς θα πορευτείτε μετέπειτα στη ζωή σας.

Γιατί κακά τα ψέματα, αν υιοθετήσετε έναν σκύλο που είναι υπερβολικά δραστήριος ενώ εσείς δεν είστε, τότε πιθανότητα να δυσκολευτείτε. Το ίδιο θα συμβεί και αν εσείς είστε ένας άνθρωπος περιπετειώδης ενώ ο σκύλος σας αγαπάει τη ζεστασιά του κρεβατιού περισσότερο από τις μεγάλες βόλτες σε πλαγιές και βουνά.

Αν πιστεύετε στα ζώδια τότε θα πιστεύετε ότι κάθε ζώδιο έχει τα μοναδικά του χαρακτηριστικά και τη δικιά του προσωπικότητα. Και τότε σίγουρα θα έχετε ελέγξει αν ένας άνθρωπος που γνωρίσατε ταιριάζει με εσάς. Μπορείτε όμως να ελέγξετε ανάλογα με το ζώδιό σας και τι σκύλος σας ταιριάζει;

Κριός

Είστε γεννημένος αρχηγός, λατρεύετε τις περιπέτειες και τις δραστηριότητες και αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να απολαμβάνετε συνεχώς νέες εμπειρίες.

Και ποιος θα μπορούσε να είναι καλύτερος συνοδοιπόρος σας από ένα Border Collie; Τα Border Collie αγαπούν τις βόλτες, τις εξορμήσεις, τους μεγάλους περίπατους, έχουν πολλή ενέργεια και μπορείτε να είστε πάντα και παντού μαζί. Είναι σίγουρο ότι δεν θα το μετανιώσετε.

Ταύρος

Είστε από τους ήρεμους ανθρώπους του ζωδιακού κύκλου, αγαπάτε να κάνετε δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν όπως η ζωγραφική και οι χειροτεχνίες και φυσικά αυτό που λατρεύετε και δεν θα αλλάζατε με τίποτα είναι το καλό φαγητό και ο ύπνος.

Τα Cockapoo είναι τα ιδανικά σκυλάκια για εσάς γιατί αγαπάτε περίπου τα ίδια πράγματα. Τα υπέροχα αυτά σκυλάκια είναι πολύ στοργικά, είναι ιδανικά για αγκαλιές και προτιμούν να μένουν μέσα και να κάθονται μαζί σας στον καναπέ.

Δίδυμοι

Από τους πιο κοινωνικούς ανθρώπους είστε εσείς οι Δίδυμοι. Το μυαλό σας δεν ξεκουράζεται ποτέ, θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα πάντα και το χόμπι σας είναι οι συζητήσεις σας με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους.

Ένα Cairn Terrier θα έχει παρόμοια προσωπικότητα με εσάς αφού στη συγκεκριμένη φυλή αρέσει να είναι σε εγρήγορση, τα παιχνίδια, να εκπαιδεύεται και να μαθαίνει νέα κόλπα. Είναι πολύ φιλικά, κοινωνικά και τα πηγαίνουν εξαιρετικά με τους ανθρώπους.

Καρκίνος

Είστε της οικογένειας , ευαίσθητοι, αγαπησιάρηδες και σας αρέσει να φροντίζετε και να προστατεύετε ανθρώπους που αγαπάτε.

Ένα Λαμπραντόρ Ριτρίβερ είναι ο τέλειος σύντροφος για εσάς λόγω της γλυκιάς του προσωπικότητας και της ανθρωποκεντρικότητάς του. Θα σας μείνει πιστό για πάντα, έχει τεράστια υπομονή, λατρεύει τις αγκαλιές και θα μείνει στο πλευρό σας ό,τι και να γίνει.

Λέων

Δεν υπάρχει περίπτωση να μπείτε σε έναν χώρο και να μην γυρίσουν να σας κοιτάξουν όλοι. Είστε εκκεντρικοί και σας αρέσει να τραβάτε την προσοχή και τα βλέμματα.

Ένα Pomeranian θα ήταν το ιδανικό για εσάς καθώς τα σκυλιά που ανήκουν στη συγκεκριμένη φυλή είναι τολμηρά, έχουν ξεχωριστή εμφάνιση και τους μαγνητίζουν όλους. Τα Pomeranian είναι τόσο αρχοντικά όσο κι εσείς για αυτό θα κάνατε το τέλειο δίδυμο.

Παρθένος

Θέλετε να τα έχετε όλα υπό έλεγχο, όλα σε τάξη, να είστε παραγωγικοί και να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Ας μην μιλήσουμε και για την καθαριότητα που λατρεύετε. Ένα Pit Bull Terrier θα μπορούσε να ακολουθήσει το αυστηρό πρόγραμμα και τη ρουτίνα σας αφού κι αυτό αγαπάει την πειθαρχία και τη συνέπεια όσο εσείς. Να ξέρετε ότι θα σας είναι αφοσιωμένο και θα σας προσέχει για πάντα.

Ζυγός

Εκτιμάτε κάθε είδους σχέση και σας αρέσει να περνάτε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας. Ένα Γαλλικό Μπουλντόγκ αγαπάει τη συντροφικότητα τόσο πολύ όσο εσείς και θα μπορείτε να πηγαίνετε πάντα και παντού μαζί.

Θα γίνετε οι καλύτεροι φίλοι και είναι σίγουρο ότι ο φιλικός σας χαρακτήρας και η κοινωνικότητά σας θα συνδυαστούν τέλεια με ένα πανέμορφο Frenchie!

Σκορπιός

Μπορεί κάποιοι να σας θεωρούν σκληρούς όμως κατά βάθος είστε πολύ ευαίσθητοι. Έχετε εξαιρετική ενσυναίσθηση και αγαπάτε χωρίς όρια.

Γι’ αυτό λοιπόν και ένα Greyhound, με την έντονη προσωπικότητα που έχει, τόσο έντονη όσο και η δική σας, θα ταιριάξει γάντι στο lifestyle σας. Είναι κομψά, δυνατά αλλά και κάπως ντροπαλά, ακριβώς όπως και ένας Σκορπιός.

Τοξότης

Είστε το περιπετειώδες παιδί του ζωδιακού κύκλου και ίσως το πιο ανήσυχο απ’ όλα τα άλλα. Βαριέστε εύκολα και θέλετε πάντα να βρίσκετε κάτι να σας ενθουσιάζει.

Ένα δραστήριο Beagle που θέλει να μαθαίνει συνεχώς καινούργια πράγματα και να εξερευνά, θα σας ταίριαζε γάντι. Έχει τον ίδιο εξωστρεφή χαρακτήρα με εσάς, ενώ παράλληλα είστε και οι δύο στοργικά πλάσματα που αγαπάτε βαθιά. Και εννοείται σας αρέσει να είναι και το επίκεντρο της προσοχής και η ψυχή του πάρτι.

Αιγόκερως

Αναλαμβάνετε όλες τις ευθύνες, θέτετε μακροπρόθεσμους στόχους, έχετε μια λίστα με όλες τις υποχρεώσεις και όλοι μπορούν να στηριχτούν πάνω σας.

Γι’ αυτό το λόγο ένας Γερμανικός Ποιμενικός θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος σκύλος για εσάς, αφού είναι αφοσιωμένος στους στόχους του και δεν σταματάει μέχρι να τους πετύχει. Και επειδή κι εσείς χρειάζεστε κάποιον να βασιστείτε, αυτός ο σκύλος θα γίνει ο τέλειος συνοδοιπόρος. Επιπλέον, είναι πανέξυπνα ζώα και εσείς λατρεύετε την ευφυΐα.

Υδροχόος

Είστε πρωτοπόροι, σας αρέσει να ξεχωρίζετε και να δημιουργείτε τάσεις. Πιθανότατα να θέλετε έναν σκύλο με επιβλητική και μοναδική εμφάνιση για να πηγαίνετε «πακέτο».

Ένα Χάσκι, λοιπόν, μπορεί να αποδειχτεί ο καλύτερος φίλος σας γιατί είναι αρκετά ανεξάρτητο, χρειάζεται τον χώρο του και το χρόνο του, ακριβώς όπως εσείς.

Ιχθύς

Είστε ρομαντικοί, αντιλαμβάνεστε τα συναισθήματα των άλλων και την ενέργεια του χώρου και σας αρέσει η ηρεμία.

Ένα Schnauzer θα μπορέσει να σας κρατήσει ήρεμους και χαλαρούς. Θα σας αγαπήσει και θα σας καταλάβει ακόμα κι όταν εσείς δεν καταλαβαίνετε τον ίδιο σας τον εαυτό.

Φυσικά ό,τι σκυλάκι και να επιλέξετε να έχετε δίπλα σας θα βιώσετε το απόλυτο συναίσθημα της αγάπης. Δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει ποτέ και θα σας ανταμείψει για το σπίτι που του έχετε χαρίσει στον υπέρτατο βαθμό. Δεν χρειάζεται να είναι καμίας συγκεκριμένης ράτσας για να το υιοθετήσετε. Κάντε το επόμενο βήμα και βάλτε μια τετράποδη μαλλιαρή μουσούδα στη ζωή σας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις