Συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παραχώρησε η τραγουδίστρια Marseaux.

Η τραγουδίστρια δήλωσε, αρχικά, ευγνώμων για την καριέρα της στο τραγούδι. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη κι ευγνώμων που κάνω το όνειρό μου επάγγελμα», είπε χαρακτηριστικά κι ύστερα πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι αν δεν αντιμετωπίζουμε αυτά που μας πονάνε και δεν τα επικοινωνούμε, δεν θα τα ξεπεράσουμε ποτέ».

Σχετικά με το πόσο την επηρέασε ο θάνατος της μητέρας της, είπε: «Ήμουν 17 ετών, όταν έφυγε η μαμά μου, ήταν περίεργη περίοδος. Λίγο αυτοκαταστροφική. Έχω κενά μνήμης, είναι μια περίοδος που δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν θυμάμαι αν πήγαινα σχολείο, με ποιους έκανα παρέα, πού έμενα. Έλεγα συνέχεια, στον πατέρα μου να προχωρήσει τη ζωή του από την πρώτη στιγμή και τα έχει καταφέρει τώρα, είναι μια εξαιρετική γυναίκα».

Η τραγουδίστρια Marseaux μίλησε για την επιτυχία του «Βότκα βύσσινο»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Marseaux αναφέρθηκε στο τραγούδι «Βότκα βύσσινο», που είχε τεράστια επιτυχία, και τη σεξουαλικότητά της. «Είναι κάτι που μου έχει συμβεί. Αν δεν συμβεί κάτι, δεν έχω έμπνευση για να γράψουμε κάτι, για να πω κάτι. Είχε γίνει αυτό, μετά από ένα live σε ένα κλαμπ κι ήταν ωραία ιστορία για να τη γράψουμε. Είναι αληθινή ιστορία, ισχύει ότι φλέρταρα με μια γυναίκα», είπε.

«Είμαι άτομο που ψάχνομαι πολύ για να καταλάβω εμένα, το πώς νιώθω και το τι είμαι. Ήταν κι αυτό ένα ερωτηματικό που ήθελα να το ψάξω. Ακόμα δεν έχω καταλήξει. Έχω κάνει σχέση και με τα δύο φύλα, τώρα είμαι σε μια ήρεμη φάση. Δεν έχω σχέση, αλλά είμαι καλά», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις