ΝΑΥΠΛΙΟ. Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα να πήραν την απόφαση να χωρίσουν για λίγο, ωστόσο ο έρωτάς τους ήταν τόσο δυνατός που οι δυο τενίστες είναι και πάλι μαζί και αγαπημένοι. Οι δυο τους βρέθηκαν στην Ελλάδα για μια ανάπαυλα ξεκούρασης πριν επιστρέψουν και πάλι στην αγωνιστική δράση.

Μετά την άφιξή τους στις αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα έκαναν ένα ταξίδι αστραπή μέχρι το Ναύπλιο για να ξεκουραστούν και να αφιερώσουν χρόνο ο ένας στον άλλον.

Φωτογραφία από τη βόλτα τους εξασφάλισε η εφημερίδα Real Life.

Οι δυο τους δεν επέλεξαν για τη διαμονή τους ένα από τα γνωστά ξενοδοχεία του Ναυπλίου, καθώς επιθυμούσαν να απομονωθούν. Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους της πόλης που τους είδαν σε κεντρικό δρόμο. Ντυμένοι σπορ και αρκετά χαλαροί και ευδιάθετοι, απόλαυσαν την απογευματινή βόλτα τους, ενώ χαιρέτησαν όσους τους αναγνώρισαν και τους καλωσόρισαν στο Ναύπλιο.

Φαίνεται πως αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα περνούν ένα διάστημα που το αφιερώνουν στη σχέση τους πριν επιστρέψουν στο αυστηρό πρόγραμμα των προπονήσεων και των αγώνων τους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις