ΣΠΑΡΤΗ. Το τμήμα Θυγατέρων της Πηνελόπης Σπάρτης είναι γυναικείος Σύλλογος Ομογενών και έχει σκοπό την προώθηση του Ελληνισμού, του Πολιτισμού, της Παιδείας , της Κοινωνικής Ευθύνης και της Φιλανθρωπίας.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έγινε το 2018 την πρώτη επετειακή εκδήλωση για την απελευθέρωση του Καναδά και των ΗΠΑ. Όπως αναφέρει η πρόεδρος κ. Γεωργία Ζαχαράκη «εκεί μας δόθηκε η ευκαιρία να μοιραστούμε με την τοπική κοινωνία της Σπάρτης τις παραδόσεις και τα έθιμα όπως εμείς ως ομογενείς βιώσαμε μεγαλώνοντας στις ξένες μας πατρίδες. Φροντίσαμε όχι μόνο το μενού να περιέχει εδέσματα που προσφέρονται στο εξωτερικό σε αυτές τις εκδηλώσεις, αλλά είχαμε μουσική από την καταξιωμένη ερμηνεύτρια Λούσι Μασίνου και πολλές άλλες ευχάριστες εκπλήξεις. Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν καταπληκτική. Δυστυχώς οι περιορισμοί του COVID δεν μας επέτρεψαν να την επαναλάβουμε έως φέτος. Επειδή λοιπόν, ή επιτυχία αυτής της εκδήλωσης έχει μείνει χαραγμένη στην μνήμη όσων παραβρέθηκαν και αυτοί μας ζητούν να την επαναλάβουμε το Δ.Σ. πήρε την απόφαση να την διοργανώσει και φέτος».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 3 Ιουλίου το βράδυ, στους ανοιχτούς χώρους του ΚΥΝΙΣΚΑ Resort and Spa και θα μας ταξιδέψει με ήχους ξένης και Ελληνικής μουσικής η καταξιωμένη καθηγήτρια μουσικής και τραγουδίστρια "ΗΡΩ" , θα προσφερθούν εδέσματα παραδοσιακά του εξωτερικού ενώ θα υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις