ΕΛΛΑΔΑ. Την πρώτη του συναυλία μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής, για την οποία ερευνάται, έκανε ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

«Καλησπέρα σας. Καλωσήρθατε... Είστε καλά; Νιώθω πραγματικά πάρα πολύ όμορφα που ειδικά απόψε θα τραγουδήσω για εσάς. Δεν έχω να πω πολλά λόγια, ό, τι είναι να πω θα το πω εκεί που πρέπει» είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το Κατράκειο.

«Σε εσάς θα πω ένα ευχαριστώ. Καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Θα σας πω όμως μια κουβέντα, στη ζωή να μη φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτά παίρνουμε δύναμη. Αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί, απλά να αντέξετε...» πρόσθεσε.

«Έτσι λοιπόν, σε όλους εσάς, σάς λέω μόνο ό, τι πρόβλημα κι αν έχετε στη ζωή σας - που τα χειρότερα είναι τα προβλήματα υγείας, όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε αν είμαστε όρθιοι. Κι αν είμαστε όρθιοι... Είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε και μου δείχνετε την αγάπη σας. Είστε όλοι απόψε εδώ, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι δικοί μου άνθρωποι. Με αγαπάτε και με στηρίζετε και αυτό δεν αλλάζει»,» κατέληξε ο ερμηνευτής λίγο πριν ξεκινήσει να ερμηνεύει τις γνωστές επιτυχίες του.

Τα έξι εμβάσματα ύψους 1,8 εκατ. ευρώ

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής ερευνάται για φοροδιαφυγή και εικονικές συναλλαγές ύψους 1,8 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος που βγήκε στη δημοσιότητα.

Στο πόρισμα των περίπου 20 σελίδων αναφέρονται 6 εμβάσματα, τα οποία έχουν μπει στο στόχαστρο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος και τα οποία έχουν μπει στον προσωπικό λογαριασμό του τραγουδιστή.

Το ποσό φτάνει συνολικά στο 1,8 εκατ. ευρώ και ελέγχεται για ποιον λόγο μπήκαν αυτά τα χρήματα στον λογαριασμό και αφορά στην περίοδο 19/4/22 - 22/6/2022.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις