Τραγουδά στο Εναλλάξ την ιστορία του…
ΣΠΑΡΤΗ. Στην μουσική σκηνή του Εναλλάξ εμφανίζεται ο Φίλιππος Πλιάτσικας την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 10:00 το βράδυ. Με ένα γκρούπ εξαιρετικών μουσικών, ειδικά αυτόν τον χειμώνα, περιοδεύει στις πόλεις της Ελλάδας όπου νιώθει την ανάσα των ανθρώπων που σε μικρές ή μεγάλες σκηνές τραγουδούν μαζί του.
Όπως λέει σε αποκλειστική συνέντευξη στον Ηλία Μπόνο και στο Νότος 94.9 σε αυτές τις συναυλίες υπάρχει μια αμφίδρομη σχέση που συχνά εμπνέει τους τραγουδοποιούς στις συνθέσεις και στο στίχο τους.
Ο γνωστός και μετριοπαθής Φίλιππος αναφέρεται και στη δοκιμασία της χώρας και της κοινωνίας και διαπιστώνει ότι "τελικά θα τα καταφέρουμε… "
Στη Σπάρτη έρχεται για να παρουσιάσει ένα δυνατό πρόγραμμα με τραγούδια και συνθέσεις του από την στιγμή που μπήκε στο χώρο μέχρι σήμερα.
Ακούστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη.