Σπάρτη: Κάλεσμα για ανταλλαγή βιβλίων στον χώρο του Μεταξουργείου
Updated on:

Μέσα από αυτή τη δράση δημιουργείται μια ζωντανή, συλλογική βιβλιοθήκη που ενώνει τους ανθρώπους μέσα από τη γνώση, τη φαντασία και την αγάπη για το διάβασμα
ΣΠΑΡΤΗ. Το Φεστιβάλ του Μεταξουργείου πλησιάζει και ετοιμάζει μια ξεχωριστή δράση αφιερωμένη στους λάτρεις της ανάγνωσης! Πρόκειται για ένα φεστιβάλ γεμάτο ιστορίες, λέξεις και φαντασία, που θα πραγματοποιηθεί στον φιλόξενο χώρο του Μεταξουργείου (Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 29-31, Σπάρτη), με ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στην Ανταλλαγή Βιβλίων.
Όσοι διαθέτουν βιβλία που δεν διαβάζουν πια, μπορούν να τα φέρουν στο Μεταξουργείο και να τους δώσουν μια δεύτερη ζωή, προσφέροντάς τα σε άλλους αναγνώστες. Μέσα από αυτή τη δράση δημιουργείται μια ζωντανή, συλλογική βιβλιοθήκη που ενώνει τους ανθρώπους μέσα από τη γνώση, τη φαντασία και την αγάπη για το διάβασμα.
Οι ημέρες και ώρες παράδοσης των βιβλίων:
Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, από 18:00 έως 20:00, στον χώρο του Μεταξουργείου.
Η δράση προσφέρει την ευκαιρία για ανταλλαγή ιστοριών, ανακάλυψη νέων τίτλων και μοίρασμα έμπνευσης. Η συμμετοχή του κοινού θα δώσει ιδιαίτερο χρώμα στο φετινό φεστιβάλ και θα ενισχύσει μια κοινότητα αναγνωστών που συνεχώς μεγαλώνει.