ΣΠΑΡΤΗ. Ο γνωστός συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης θα βρεθεί στη Σπάρτη για μία ομιλία με θέμα τις ανθρώπινες αξίες και την αυτογνωσία στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης. Θα παρουσιάσει τα βιβλία του και τις ιδέες του, και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το sparta.komvos και την ομάδα Μεταξουργείον Σπάρτης στις 31 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, στον χώρο του sparta.komvos, στην οδό Όθωνος – Αμαλίας 114 για μια ξεχωριστή ομιλία και σε βάθος συζήτηση με τον Στέφανο Ξενάκη.

Σύντομο βιογραφικό του Στέφανου Ξενάκη

Ο Στέφανος Ξενάκης είναι επιχειρηματίας και συγγραφέας, με έργο στους τομείς της αυτοβελτίωσης και της προσωπικής εξέλιξης. Το πρώτο του βιβλίο, «ΤΟ ΔΩΡΟ», κυκλοφόρησε το 2018 και αφού έγινε #1 best seller στην Ελλάδα, μεταφράστηκε σε 36 γλώσσες και κυκλοφορεί σε 32 χώρες. Παράλληλα, αναπτύσσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΝΑΙ, ΜΠΟΡΩ», ένα μάθημα αξιών και αυτογνωσίας, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας. Είναι πατέρας δύο κοριτσιών.