ΣΠΑΡΤΗ. Το όνειρο των Χριστουγέννων θέλει Αι Βασίλη να δέχεται γράμματα από μικρά παιδιά και να μοιράζει δώρα, στολίδια και χρώματα γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δένδρο, μαγικά κόλπα και μυστήρια από τον «μάγο» της σκηνής, γλυκά των γιορτών και ζεστή σοκολάτα… Μουσικές και ευχές με αγάπη και διάθεση προσφοράς.

Η κ. Γεωργία Καλοειδή πάντα μεριμνά και τα Χριστούγεννα πλέον υπάρχει μια ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά που θέλουν να νιώσουν τις Γιορτές αυτές με όλες τις αισθήσεις και κυρίως με την ψυχή τους.

Ο κ. Λυκούργος Μηνακάκης, Πρόεδρος και CEO, με τα στελέχη και τους εργαζόμενους του Mystras Grand Palace Resort προετοίμασαν μια ιδιαίτερη γιορτή για τα παιδιά, και όχι μόνον. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά αποκτούν, ως Γιορτές, το Φως και τη Μελωδία, το Χρώμα και το Άρωμα, την Χαρά και την Έκπληξη που τους αναλογεί.

Φέτος το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου ήταν μοναδικό. Πλαισιωμένο από δρώμενα, τραγούδια, έναν εκπληκτικό μάγο και έναν καλοσυνάτο Αϊ Βασίλη. Δώρα και γλυκά στα παιδιά που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν το όνειρο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις