ΕΛΛΑΔΑ. Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου το βράδυ της Πέμπτης (15/1).

Για τον λόγο που μπήκε στην φυλακή, ο επιχειρηματίας εξήγησε ότι «στη φυλακή φτάσαμε, γιατί είχα ένα χρέος στο Δημόσιο για ΦΠΑ. Ήμουν χονδρέμπορος, έδινα σε όλη την Ελλάδα. Τελικά, το 2011, κανένας από όλη την Ελλάδα δεν είχε πρόβλημα, παρά μόνο εγώ που δεν μου πλήρωναν το ΦΠΑ».

Μιλώντας, μάλιστα, για το διάστημα που πέρασε στις φυλακές Κορυδαλλoύ περιέγραψε ότι «ντυνόμουν κανονικά, παρφουμαριζόμουν κανονικά, μετά το 3μηνο πέρασα τέλεια. Είχα γύρω γύρω την αντρίλα που δεν με άγγιζε και δεν με ενδιέφερε, γιατί εγώ αισθανόμουν πολύ πιο άντρας. Σε πληροφορώ δεν ήταν καθόλου αστείο, ζορίστηκα πάρα πολύ. Είπα “Λάκη μου το θερμόμετρο είναι η αισιοδοξία”, το βάζεις στη μασχάλη και το κοντρολάρεις και ήμουν πάντα σταθερός στην θερμοκρασία μου και στην πειθαρχία μου. Αυτό με έκανε και πέρασα όλη τη δυσκολία».

Όσο για τα ρούχα που φόρεσε στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε ότι «αυτό το έχω πάρει με μια βαλίτσα που στοίχισε 172.000 γεν, δηλαδή 85.000 ευρώ». Στην έκπληξη του παρουσιαστή, ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε: «εδώ και 50 χρόνια δουλεύω δεν μπορώ να έχω τόσα χρήματα για να ταξιδεύω άνετα;».