ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ. Μήνυμα δύναμης και αντοχής έστειλε ο Άρης Μουγκοπέτρος, ο οποίος έπαιξε ξανά κλαρίνο μπροστά σε φίλους και μουσικούς, περισσότερο από έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από κροτίδα.

Ο γνωστός καλλιτέχνης είχε χάσει δύο δάχτυλα, όμως από την πρώτη στιγμή στόχος του ήταν να επιστρέψει στη μουσική.

Σε βίντεο που δημοσιοποίησε στο Facebook, ο Άρης Μουγκοπέτρος φαίνεται να παίζει κλαρίνο, ενώ καταχειροκροτείται ακόμη και από μέλη της ορχήστρας που τον παρακολουθούσαν.

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Γύρισα εκεί που μιλά η καρδιά… Οι πληγές σωπαίνουν… Η μουσική όμως οχι!» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσιοποίησε ο Άρης Μουγκοπέτρος και συνέχισε: «Κάποιες επιστροφές γράφονται με δάκρυα και παίζονται με ψυχή».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις