Καλαμάτα: “Οδυσσεβάχ” στο Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας στις 20 Αυγούστου
Πέμπτη 20/8, στις 8:45 μ.μ. στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Καλαμάτας για 1 μόνο παράσταση
ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Ο θρυλικός «Οδυσσεβάχ», το εμβληματικό έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου με την αξεπέραστη μουσική του Διονύση Σαββόπουλου έχει ξεκινήσει το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα και κάνει μια στάση την Πέμπτη 20/8, στις 8:45 μ.μ. στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Καλαμάτας για 1 μόνο παράσταση.
Μια παράσταση γεμάτη ρυθμό, ζωντανή μουσική, απρόσμενες μεταμορφώσεις και ήρωες που θα παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε κόσμους γεμάτους χιούμορ, συγκίνηση και όνειρο. Ο Οδυσσεβάχ και οι σύντροφοί του συναντούν Δρακοκύκλωπες, Σειρήνες, Πειρατές, τη μάγισσα Κιρκίλα, την αγέλαστη πριγκίπισσα Λαριζάντ και πλήθος φανταστικών πλασμάτων.
Κάθε συνάντηση είναι ένα μάθημα ζωής μια ευκαιρία να ανακαλύψουν τη δύναμη της ομαδικότητας, της φιλίας και της πίστης στον εαυτό τους. Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί στον μαγευτικό κόσμο του Οδυσσεβάχ και να ζήσουμε μια αξέχαστη περιπέτεια!

Κείμενο: Ξένια Καλογεροπούλου
Μουσική: Διονύσης Σαββόπουλος
Σκηνοθεσία- Δραματουργική επεξεργασία: Δήμητρα Λαρεντζάκη
Πρωταγωνιστούν: Θάνος Πουμάκης, Θανάσης Τζιντζιός, Βαγγέλης Καλλίτσογλου, Χριστίνα Χαλκιά, Κορνηλία Προκοπίου, Μυρτώ Μητσοπούλου, Λυδία Ανεστοπούλου
- Τιμή προσφοράς στην προπώληση: 13€
- Γενική είσοδος στο ταμείο: 14€
- Εισιτήρια προπωλούνται:
- Online μέσω cometogether.live > https://bit.ly/4okZsoj
- Βιβλιοπωλείο «Όλα Χαρτί»
- Πληροφορίες: 6987 089 778