Υλικά(για 6 άτομα):

• 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
• 2 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
• 200 γρ. φιλέτα σολομού «Γεροντίδη» (χωρίς πέτσα και κόκαλο)
• 250 γρ. μανιτάρια καλλιεργημένα
• 60 γρ. βούτυρο
• 150 ml κρέμα γάλακτος
• λίγη φρυγανιά τριμμένη και λίγο βούτυρο για το σκεύος
• 1 δόση μπεσαμέλ
• 100 γρ. γερμανικό Regato (Super Market Μόρφης)
• αλάτι
• πιπέρι
• 1 δόση ζύμη για κρέπες

Παρασκευή:

Ετοιμάζετε πρώτα τις κρέπες και τις τηγανίζετε. Βράζετε σε λίγο νερό το σολομό και τον στραγγίζετε. Στο μεταξύ πλένετε γρήγορα τα μανιτάρια. Κατόπιν τα στραγγίζετε, τα στεγνώνετε σε απορροφητικό χαρτί και τα ψιλοκόβετε. Τα σοτάρετε στο βούτυρο μαζί με τα κολοκυθάκια και τα κρεμμύδια.

Ετοιμάζετε την μπεσαμέλ σύμφωνα με τη βασική συνταγή. Προσθέτετε τα 2/3 από το τριμμένο τυρί, το αλατοπίπερο, το μείγμα με τα μανιτάρια και το σολομό κομματιασμένο ανακατεύοντας καλά.

Γεμίζετε τις κρέπες με την μπεσαμέλ και τις διπλώνετε στη μέση από δύο φορές. Τις τοποθετείτε σε πυρίμαχο σκεύος βουτυρωμένο και πασπαλισμένο με φρυγανιά. Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με το υπόλοιπο τυρί και περιχύνετε τις κρέπες. Ψήνετε στους 180°C 20'-25' μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια του φαγητού.