ΣΠΑΡΤΗ. Σε επιτυχημένο θεσμό εξελίσσεται για την πόλη της Σπάρτης ο «Ρυθμός Νεολαίας». Όπως τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αποδήμων & Επαναπατρισθέντων Λακώνων «Ο Λεωνίδας» διοργανώνει απόψε, Πέμπτη 10/7, ένα πλούσιο event με πολλές εκπλήξεις για τη νεολαία της πόλης στο πάρκο του ΟΤΕ. με ώρα έναρξης 20:00 και ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Επί σκηνής θα βρίσκονται οι καλλιτέχνες Stan και Scal, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν μια όμορφη νεανική νότα σ’ αυτήν την καλοκαιρινή βραδιά.

Καμπάνια για την άμεση δημιουργία του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην καμπάνια για τη δημιουργία του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης. Σε μήνυμά τους, οι διοργανωτές της βραδιάς αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Η Γιορτή μας έχει στόχο κάθε χρόνο, εκτός από την ψυχαγωγία, να στείλει και ένα μήνυμα στη Νεολαία της πόλης μας. Ένα μήνυμα που να συνδέεται πάντα με τη δύναμη αλλαγής που φέρνει ο Εθελοντισμός. Ένα μήνυμα που θα το πάρετε μαζί σας και από αύριο θα βάλτε τη δική σας ενέργεια και τη δική σας σφραγίδα σε μια προσπάθεια που είναι κοινή και μας αφορά όλους. Φέτος στηρίζουμε την καμπάνια για την άμεση δημιουργία του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Σπάρτης.

ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΤΩΡΑ!

Είναι χρέος στην Ιστορία και χρέος της Πολιτείας απέναντι σε εσάς, τη νέα γενιά, για να καταλάβετε φίλοι μας ότι ζείτε σε έναν από τους πιο ιστορικούς τόπους σε όλο το πλανήτη».

Όταν ο Scal φωτογραφήθηκε στο «Σύμμετρον»!

Λίγες ώρες προτού ο Scal ανέβει στη σκηνή για να ξεσηκώσει το Σπαρτιάτικο κοινό σε «Ρυθμούς Νεολαίας», ο νεαρός καλλιτέχνης βρέθηκε στη Λέσχη Σπάρτης «Σύμμετρον» για τις ανάγκες φωτογράφισης, την οποία συνδύασε με αφορμή την επίσκεψη του στη λακωνική πρωτεύουσα. Έχοντας στο πλευρό του τον μάνατζέρ του Σπαρτιάτη Δημήτρη Βαρούνη(Jim Varounis) και άλλους συνεργάτες του, ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός της pop εμπιστεύτηκε την αποτύπωση καλλιτεχνικών στιγμιότυπων στο έμπειρο επιτελείο του Studio Kouros και τον μετρ του είδους Τάκη Κούρο! Τις κομμώσεις επιμελήθηκε το κομμωτήριο Hair-Dressing της Πέρρυς Κωνσταντινάκου στη Σπάρτη και το μακιγιάζ η Ελένη Φεγγαρά. To Notospress και το Studio Kouros ευχαριστούν θερμά τη Λέσχη Σπάρτης «Σύμμετρον» για την ευγενική παραχώρηση της κεντρικής σάλας, το κατάστημα "Seven" για την ένδυση του Scal και το μοντέλο Αναστασία Κοιλάκου που συμμετείχε στη φωτογράφιση. Στο τελικό αποτέλεσμα της φωτογράφισης συνέβαλαν από τον τομέα ευθύνης τους οι Σεραφία Ζαφειροπούλου(backstage photography), Γιάννης Σούχης(camera) και Χρήστος Πετρούλιας(δημοσιογραφική επιμέλεια). Λίγο πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Scal παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα και αποκλειστική συνέντευξη στο Notospress.

Λίγα λόγια για τον Scal

Ο Scal, αποτελούσε μέλος του πρώην συγκροτήματος: 'RiaScal'. Πλέον, ως ένα νέο παιδί με ιδιαίτερη φωνή και μοναδικά vocals, συνεχίζει ως solo artist, την δική του προσπάθεια στο χώρο της μουσικής. Έχοντας κάνει performances για τα 'Ραδιοφωνικά Βραβεία Ελλάδας & Κύπρου 2012-2013', το θεσμό της Amita Motion παρέα με τους Boys & Noise της Panik Records, το μουσικό κανάλι MAD & ήδη προετοιμάζοντας το πρώτο του debut single σε συνεργασία με κάποιους από τους μεγαλύτερους παραγωγούς στην Ελλάδα, ο Scal ερμηνεύει κομμάτια της POP/DANCE αλλά και URBAN μουσικής σκηνής, σε αγγλικό & ελληνικό ρεπερτόριο! Το cover του στο youtube, στο τραγούδι της Ariana Grande ft. Iggy Azalea 'Problem', κατάφερε να κερδίσει 6.000 προβολές σε 2 μέρες, ξεπερνώντας σε προβολές ακόμα και επίσημες δισκογραφικές κυκλοφορίες καλλιτεχνών στα πρώτα δύο 24ωρα δημοσίευσης τους. O Scal συνεχίζει αργά και σταθερά την «πάλη» του στο δικό του μουσικό όνειρο, να μπορέσει δηλαδή να μοιραστεί κάποια στιγμή μαζί σας, τη μουσική του.