ΣΠΑΡΤΗ. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ, 19 Νοεμβρίου 2014, στο Κέντρο ΑΜΙ της Μαγούλας, η 2η Γιορτή του Στέλιου Καζαντζίδη από το Σύλλογο Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας.

Η αίθουσα του Κέντρου γέμισε από τουλάχιστον 250 μέλη και φίλους του Συλλόγου που συνέφαγαν και συνδιασκέδασαν με τα πιο όμορφα τραγούδια του Στέλιου, που επιμελήθηκε και παρουσίασε η ορχήστρα του Συλλόγου, την οποία αποτελούν οι: Κώστας Βεργυρής-μπουζούκι, Γιώργος Κόκκορης-μπουζούκι, Κώστας Κατσέτος-πλήκτρα, Στράτης Χατζηαναστασίου-κιθάρα, Κώστας Φραγκής-Μπάσο, Νίκος Σταματάκος-τύμπανα. Τραγούδησαν, εναλλάξ, οι: Σπύρος Κουτσοβασίλης, Φώτης Κωστάκης και Ειρήνη Χριστοφυλλάκη.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία της συζύγου του αξέχαστου Στέλιου κ. Βάσως Καζαντζίδη, που συνοδευόταν από την κουμπάρα της κ. Τζανιδάκη. Η κ. Βάσω χαιρέτισε την εκδήλωση του Συλλόγου και υποσχέθηκε ότι σύντομα θα ξανα ’ρθει στη Σπάρτη. Ανθοδέσμη εκ μέρους του Συλλόγου της πρόσφερε η Αντιπρόεδρος κ. Μαρία Σκρουμπέλου.

Το κέφι και η ζωντάνια της ορχήστρας και των ερμηνευτών σύντομα ξεσήκωσαν τους συνδαιτυμόνες σε ζεϊμπέκικα και κυκλωτικούς χορούς. Στο ζεϊμπέκικο διακρίθηκαν ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, ο Παναγιώτης Δήμας και ο Τάκης Μέγγος και κάποιες κυρίες που δυστυχώς δεν γνωρίζουμε το όνομά τους. Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά. Κατά τη διάρκεια της γιορτής έγινε κλήρωση πολλών δώρων λαχειοφόρου αγοράς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί δημοσίως την κ. Βάσω Καζαντζίδη για τη συμπαράστασή της και την παρουσία της στην εκδήλωση, τα μέλη της ορχήστρας και τους ερμηνευτές για την αφιλοκερδή προσφορά τους, τα καταστήματα της πόλης μας, που συνέβαλαν στη λαχειοφόρο αγορά με την προσφορά δώρων, τους χορηγούς επικοινωνίας και όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχία της 2ης Γιορτής του Στέλιου Καζαντζίδη και βέβαια τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την αθρόα συμμετοχή τους. Και του χρόνου!