ΣΠΑΡΤΗ. Ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη διοργάνωσε χθες Τετάρτη 18 Νοεμβρίου την 3η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη στο Κέντρο «ΑΛΑΜΠΡΑ» στο Συκαράκι Σπάρτης.

Στη γιορτή που περιελάμβανε πλούσιο κι εκλεκτό μενού, άφθονο κρασί κοκκινέλι και ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, που επιμελήθηκε και παρουσίασε η λαϊκή ορχήστρα του Συλλόγου και οι ερμηνευτές της παρευρέθηκε και η σύζυγος του Σ. Καζαντζίδη Βάσω.

Η γιορτή αυτή έχει καθιερωθεί, από την ίδρυση του Συλλόγου, ως σημείο αναφοράς στη μνήμη του λαϊκού μας βάρδου, καθώς στις 26 Νοεμβρίου, του Αγίου Στυλιανού, ο αείμνηστος Στέλιος Καζαντζίδης γιόρταζε την ονομαστική του εορτή με ένα μεγάλο λαϊκό γλέντι στο οποίο συμμετείχαν οι συγγενείς και οι φίλοι του.

Την εκδήλωση στήριξε με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα η λαϊκή ορχήστρα και οι ερμηνευτές του Συλλόγου με τα καλύτερα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη κι όχι μόνο. Την ορχήστρα αποτελούν: Γιώργος Κόκκορης-μπουζούκι, Κώστας Βεγυρής-μπουζούκι, Κώστας Κατσέτος-πλήκτρα, Στάτος Χατζηαναστασίου-κιθάρα, Κώστας Φραγκής-μπάσο, Νίκος Σταματάκος-κρουστά. Τραγουδούν: Σπύρος Κουτσοβασίλης, Φώτης Κωστάκης, Ειρήνη Χριστοφυλλάκη, Αθηνά Κοκκόλη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου πρόσφερε αναμνηστικό δώρο στη Βάσω Καζαντζίδη ενώ η σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη χάρισε στο Δ.Σ. του Συλλόγου και στο Δήμαρχο Σπάρτης, Βαγγέλη Βαλιώτη από μια συλλεκτική κασετίνα με το Στέλιο Καζαντζίδη.