ΣΠΑΡΤΗ. Αυτή την φορά, και για ακόμα ένα βράδυ, στις 30/12 η Λέσχη Σπάρτης Σύμμετρον / Cafe Bistro παρουσιάζει τον DJ και παραγωγό Dim Vach.

Εξαιρετικά κρασιά, γιορτινά cocktails, πρωτότυπες γευστικές προτάσεις σε συνδυασμό με soulful, deep & atmospheric grooves, περιμένουν να σας παρασύρουν σε ένα ταξίδι με οδηγό την απόλαυση.

Λίγα λόγια για τον Dim Vach
Κλασικά κρουστά, ηλεκτρονική μουσική, συμμετοχή σε συναυλίες, ραδιόφωνο, δισκογραφικές συνεργασίες, sound design, ακουστικός σχεδιασμός και πολυμέσα είναι οι λέξεις κλειδιά για το προφίλ του Dim Vach.

Παραγωγές που κινούνται σε μονοπάτια electronica, ethnic, experimental και house. Κυκλοφορίες σε division, Mahayana Records, The Sound Of Everything κ.α., συμμετοχή με original tracks στις συλλογές του Buddha Bar (XIV & XV), ενώ παράλληλα συνεργάζεται με την Break The Rule Records αλλά και το project των Sugar House.

Την στιγμή αυτή διανύει μία δημιουργική- παραγωγική περίοδο, σχεδιάζοντας το μέλλον με νέες ιδέες, πολλούς πειραματισμούς και απρόσμενες συνεργασίες. Τα τελευταία του releases “Οh My Goodness” και η συνεργασία του με την Nomi Ruiz και το project των Jessica 6 για το κομμάτι “Can’t Tear Us Apart” μας προϊδεάζουν για ότι ακολουθεί, ενώ έχουν ήδη τεθεί οι βάσεις για το πρώτο ολοκληρωμένο του album.

http://dimvach.com/
http://www.joinradio.gr/producers/dim-vach/