Υλικά

450 γρ. πέννες ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ

1 σκελίδα σκόρδο

1 μέτριο κρεμμύδι

1 - 3 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες

Πιπέρι

Αλάτι

Ζάχαρη

4 κουτ. Ελιαόλαδο Λακωνίας

700 γρ. τριμμένες ντομάτες

Παρασκευή

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και μαραίνουμε το κρεμμύδι με την πιπεριά.

Προσθέτουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε ακόμη 1 λεπτό.

Προσθέτουμε τις ντομάτες, τη ζάχαρη και αλατοπιπερώνουμε.

Συνεχίζουμε μέχρι να δέσει η σάλτα. Βράζουμε τις πέννες και τις ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα και ανακατεύουμε.
Μπορείτε να προσθέσετε στο πιάτο τριμμένο τυρί της αρεσκείας σας.