Πέννες "Αδαμαντίνα" με σάλτσα!
Υλικά
450 γρ. πέννες ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ
1 σκελίδα σκόρδο
1 μέτριο κρεμμύδι
1 - 3 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
Πιπέρι
Αλάτι
Ζάχαρη
4 κουτ. Ελιαόλαδο Λακωνίας
700 γρ. τριμμένες ντομάτες
Παρασκευή
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και μαραίνουμε το κρεμμύδι με την πιπεριά.
Προσθέτουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε ακόμη 1 λεπτό.
Προσθέτουμε τις ντομάτες, τη ζάχαρη και αλατοπιπερώνουμε.
Συνεχίζουμε μέχρι να δέσει η σάλτα. Βράζουμε τις πέννες και τις ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα και ανακατεύουμε.
Μπορείτε να προσθέσετε στο πιάτο τριμμένο τυρί της αρεσκείας σας.