Γεύσεις «πρώτες» σε λάδι, κρασί, τσίπουρο!
Η γνώση της γεύσης στο φαγητό και στο κρασί δεν είναι απλή υπόθεση. Φυσικά είναι αρμοδιότητα ανθρώπων που εκτός από γνώση έχουν και μεράκι. Κάτι τέτοιο διακρίναμε στο «Εν Χατίπι» στη Σπάρτη σε ένα μεσημέρι γευσιγνωσίας και οινογνωσίας που διοργάνωσε στις 20 Νοεμβρίου.
Οι τυχεροί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευθούν αγουρόλαδο, πρωτόλαδο, τσακιστές ελιές, καψαλιστό ψωμί, γευστικές προτάσεις ελιάς και γιματάρια κρασιού και τσίπουρου.
Κέρασμα του «Εν Χατίπι» με ελαιόλαδο από τον Θεολόγο. Το όνομα αυτής της εκδήλωσης «4η συνάντηση γευσιγνωσίας – οινογνωσίας»