ΣΠΑΡΤΗ. Με τον Κωστή Μαραβέγια και τον Πάνο Μουζουράκη να γυρνούν την καρέκλα τους η Γεωργία Δημητράκου από την Σπάρτη συνεχίζει στο The Voice of Greece. Eίναι η τρίτη Σπαρτιάτισσα στην παραγωγή του 2018.

Ο Πάνος Μουζουράκης γύρισε την καρέκλα του στο the Voice ακούγοντας τη φωνή της Γεωργίας Δημητράκου, αλλά μόλις τελείωσε το τραγούδι της, γύρισε πάλι την πλάτη του.

«Τέλειο ήταν αυτό. Ακύρωσα την απόφαση μου γιατί άρχισες να φαλτσάρεις με το που γύρισα την καρέκλα μου», είπε αρχικά ο coach αφήνοντας μπερδεμένη τη διαγωνιζόμενη, αλλά και την Έλενα Παπαρίζου που αναρωτιόταν τελικά αν γύρισε.

«Δεν το πατάω, το απολαμβάνω. Θα μάθεις! Ή θα ξεπεράσεις τη φοβία σου που με το που σε κοιτάω φαλτσάρεις, ή θα πας στον Κωστή», είπε ο Πάνος Μουζουράκης, αφού ο Κωστής Μαραβέγιας ήταν ο δεύτερος κριτής που είχε γυρίσει την καρέκλα του. «Πες τώρα! Θες να το πατήσω; Θα έρθεις σε εμένα αν το πατήσω;» ρώτησε ο Πάνος Μουζουράκης, αλλά δεν πήρε κάποια σαφή απάντηση. Η καρέκλα του μπορεί να ξεμπλόκαρε και το φως να άναψε πάλι, αλλά η Γεωργία είχε κάνει την επιλογή της και αυτή ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας.