ΛΑΚΩΝΙΑ. Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να έχει μια απαιτητική καθημερινότητα, αφού τόσο η συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στην θέση μου» όσο και προσωπική της συλλογή με κοσμήματα, καταλαμβάνουν τις περισσότερες ώρες της μέρας, όμως πάντα βρίσκει χρόνο και για την προσωπική της ζωή. Η Αθηνά έχει μάθει από μικρή να δουλεύει πολλές ώρες, συνεπώς αυτό το πρόγραμμα δεν είναι κάτι που την τρομάζει.

Ωστόσο, όσες υποχρεώσεις και να έχει, δεν υπάρχει περίπτωση να παραμελήσει στιγμή τον μοναχογιό της, Μάξιμο. Τα Σαββατοκύριακα είναι αποκλειστικά αφιερωμένα στην οικογένειά της. Αυτός είναι και ο λόγος που η Αθηνά και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος επισκέπτονται διάφορα ωραία μέρη της Αθήνας ή διοργανώνουν οικογενειακές εξορμήσεις εντός Ελλάδας.

Αυτή τη φορά, η οικογένεια Μιχόπουλου ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε για τον τόπο καταγωγής της γνωστής ηθοποιού, τη Λακωνία. Γύθειο, Μονεμβάσια κ.λ.π.

Η Αθηνά έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην οικογένειά της και όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος θέλει να βρίσκεται κοντά τους. Το ζευγάρι απολαμβάνει τις ομορφιές της φύσης, τη θάλασσα και την ηρεμία του τόπου. Ταυτόχρονα χαλαρώνουν, ξεκουράζονται και ζουν μοναδικές στιγμές μακριά από την φασαρία της πρωτεύουσας.

Η μαμά της Αθηνάς είναι καταπληκτική μαγείρισσα και αυτός είναι και ο λόγος που έβαλε τα δυνατά της και δημιούργησε τα πιο νόστιμα φαγητά για τον εγγονό της, την κόρη της και φυσικά τον γαμπρό της. Η ηθοποιός, δεδομένου ότι αγαπά το Instagram, δεν μπορούσε να μην μοιραστεί στιγμιότυπα από τις στιγμές της εκεί μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους.