Το «made in Greece» fashion brand, Anthé, παρουσιάζει μία collection ρούχων, για τη σεζόν S/S 2019, εμπνευσμένη από το «μεγάλο, φωτεινό καλοκαίρι».
Εμπνευσμένη από τον ήλιο, τη θάλασσα, τα ελληνικά νησιά, και τα μοναδικά χρώματα του καλοκαιριού, η νέα συλλογή ρούχων των Anthé μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για την περίοδο του «Θέρους». Στην collection S/S 2019 κυριαρχούν τα έντονα χρώματα του φούξια, του μπλε, του πορτοκαλί και του ροζ, τα sexy cut outs, τα φορέματα με ασσυμετρίες, τα βολάν, τα γεωμετρικά patterns, τα matching sets και τα αέρινα outfits.

Midi φορέματα, cropped tops και maxi φούστες στο πιο στυλάτο folklore μοτίβο της σεζόν –αυτό που «παίζει» με το χρυσό, το κόκκινο, το γαλάζιο και το κίτρινο- έχουν ήδη μπει στην shopping list μας για τους επόμενους μήνες.

Άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο αυτής της συλλογής Anthé είναι οι μακριές ουρές στα gowns. Λεπτομέρεια που κάνει πιο dramatic ένα φόρεμα ακόμα και αν αυτό είναι σε τόσο summerish αποχρώσεις. Επίσης το brand πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο μία limited collection μόνο για μέλλουσες μαμάδες η οποία θα ανταποκρίνεται στην αισθητική του label αλλά και στις ιδιαιτερότητες αυτής της τόσο τρυφερής περιόδου στη ζωή μίας γυναίκας. Μπορεί μόλις να υποδεχθήκαμε τον Απρίλιο αλλά βλέποντας αυτές τις δημιουργίες στην καρδιά, στο μυαλό και στην γκαρνταρόμπα μας... είναι ήδη καλοκαίρι!

Πηγή: queen.gr