ΣΠΑΡΤΗ. Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 24ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ογκολογίας στη Σπάρτη. Το συνέδριο που διοργανώθηκε στο Mystras Grand Palace Resort είχε σαν βασικό του θέμα τις Εξελίξεις στην Ογκολογία και το 24ο Διεθνές Συμπόσιο Μοριακής Ιατρική προσέλκυσαν πολλούς επισκέπτες στην πόλη από τις 10 ως 12 Οκτωβρίου 2019.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών το Σάββατο 12 Οκτωβρίου το Apollon Guitar Ensemble κέρδισε τις εντυπώσεις της Αίθουσας Εκδηλώσεων του Mystras Grand Palace. Πρόκειται για ένα από τα τρία κύρια σύνολα του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και στην εκδήλωση ερμήνευσε έργα προκλασικής , λατινοαμερικάνικης, τζαζ, ισπανικής και Ελληνικής μουσικής.

Οι Apollon Guitar Ensemble έχουν βραβευθεί σε σημαντικές κιθαριστικές διοργανώσεις, όπως στο Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας, στο Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου – Μαγνησίας και στην Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού.

Το σχήμα έχει εμφανισθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στο Κινηματοθέατρο Παλλάς στην Λευκωσία της Κύπρου, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών, στην Ελληνική Τηλεόραση, ενώ όλα τα μέλη του έχουν συμπράξει με την Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα στις συναυλίες της, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Ηρώδειο.

Βασικά μέλη του είναι οι Γιώργος Γκόλγκαρης, Στέλιος Γκόλγκαρης, Ηλίας Διαμαντάκης και Αντώνης Μυτακίδης, που έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια του συνόλου.