Όσο μεγαλώνουμε τόσες περισσότερες αλλαγές κάνουμε στα μαλλιά μας. Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά τα 30 είναι συνήθως η ηλικία που μια γυναίκα κάνει κάποια μεγάλη αλλαγή. Συνήθως η αλλαγή που βλέπουμε είναι το κόψιμο το μαλλιών. Από μακριά μέχρι τη μέση, σε bob, κοντά και μακριά καρέ, μέχρι και αγορέ. Είναι συχνό φαινόμενο και παραδόξως τις περισσότερες τις κολακεύει.

Επηρεασμένη, λοιπόν, από αυτή την τάση για κούρεμα των μαλλιών στα πρώτα “-άντα”, αποφάσισα να σου δείξω μερικές προτάσεις για κοντά μαλλιά για γυναίκες 30+. Θα βρεις κουρέματα και χτενίσματα από γυναίκες που είναι στην αρχή των 30 τους, μέχρι και γυναίκες κοντά στα 50. Ιδέες που θα σε προκαλέσουν ακόμα και εσένα που λατρεύεις τα μακριά μαλλιά, να δοκιμάσεις έστω ένα μακρύ καρέ.

Οι περισσότερες γυναίκες που τολμούν μια τέτοια απότομη αλλαγή, το κάνουν γιατί αισθάνονται ότι είναι καιρός για μια αλλαγή για κάτι φρέσκο, που θα τις ανανεώσει πλήρως. Κόβοντας τα μαλλιά σου είναι σαν να κάνεις το πέρασμα προς την ωριμότητα και την ενηλικίωση, μιας και πλέον είσαι σίγουρη για αυτό που θέλεις και το τολμάς.

[όταν ο κορονοϊός επιτρέψει]