Άψογα χαρακτηριστικά, αρυτίδωτα πρόσωπα, μεγάλη απώλεια κιλών και άλλες υπερβολές, που ήρθαν τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο μέσα από την εικόνα της τέλειας γυναίκας των διαφημίσεων, μπαίνουν κάτω από το φακό της αμφισβήτησης. H υγιής και περιποιημένη γυναίκα είναι στην επικαιρότητα και επιτέλους μοιάζει πολύ περισσότερο σε εμάς τις καθημερινές γυναίκες.

Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, που καμπάνιες πολύ γνωστών και μεγάλων εταιρειών βασίζονται σε γυναίκες της διπλανής πόρτας και όχι σε μοντέλα. Eίναι σίγουρο πως καμία γυναίκα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την εικόνα μιας τέλειας ύπαρξης (η οποία, εξάλλου, δεν είναι και πραγματική, αλλά προκύπτει ύστερα από αρκετή επεξεργασία με σύγχρονα μέσα). Kαθεμία από εμάς, όμως, μπορεί να κάνει μικρές αλλά σημαντικές βελτιώσεις στην εμφάνισή της, όχι για να μοιάσει σε κάποιαν άλλη, αλλά για να αναδείξει τον καλύτερό της εαυτό.

Εξάλλου δεν χρειάζονται ακραίες αλλαγές για να δείχνετε πιο όμορφες. Αρκεί να αναδείξετε το προσωπικό σας στυλ. Λαμπερή επιδερμίδα, υγιή μαλλιά και φυσικό μακιγιάζ αρκούν για να βελτιώσουν σημαντικά την εμφάνισή σας.

Σύμμαχος μας στην προσπάθεια μας να φαινόμαστε όμορφες αλλά ταυτόχρονα φυσικές είναι τα καλλυντικά Esthique Natural Cosmetics.


Λίγα λόγια για την εταιρεία

Στους πρόποδες του Ταΰγετου και Πάρνωνα, κοντά στη Σπάρτη Λακωνίας βρίσκονται οι Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου. Γνωρίζουνε ότι η φύση έχει τα «βιολογικά μυστικά» της, που απλόχερα τους προσφέρει. Στην πορεία παραγωγής αυτών των προϊόντων, τους προέκυψε ένας άριστος συνδυασμός της παράδοσης με την σύγχρονη τεχνολογία, ενώ η «συλλογή» όλων αυτών των μικρών «μυστικών» που απαιτούνται για την τελειοποίησή τους αποτέλεσε για αυτούς ενα «φόρο τιμής» στο δέντρο της ελιάς.

Στους βιολογικούς ελαιώνες τους, εδώ και πολλά χρόνια, με έρευνα και εξειδικευμένη τεχνογνωσία «αποστάξανε» όλα αυτά τα φυσικά συστατικά και τα «κλείσανε ερμητικά» στις κατάλληλες συσκευασίες, καθιστώντας τα εξειδικευμένα ελαιοπροϊόντα. Τα προϊόντα ομορφιάς Esthique Natural Cosmetics είναι φτιαγμένα με πρώτη ύλη από ελαιόλαδο, χωρίς συντηρητικά και χημικά και είναι ο καλύτερος και αγνότερος τρόπος για να μάθουμε τα μυστικά ομορφιάς από την φύση!

Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:

Χειροποίητο φυσικό σαπούνι με αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου και υλάνγκ - υλάνγκ


Με το πέρασμα του χρόνου, το πρόσωπό σας παρουσιάζει αλλαγές. Η επιδερμίδα χάνει τη σφριγηλότητά της, ιδιαίτερα στις ζώνες έκφρασης Οι εσωτερικές και εξωτερικές επιθέσεις – υπεριώδης ακτινοβολία, στρες, τσιγάρο, τοξίνες – προκαλούν κυτταρικές βλάβες και επιταχύνουν τη γήρανση. Με την ηλικία, οι ικανότητες κυτταρικής επανόρθωσης και ανανέωσης μειώνονται, οδηγώντας στην εμφάνιση ξηρότητας και ρυτίδων. Η βασική αιτία της χαλάρωσης είναι η απώλεια ελαστίνης, υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου καθώς επίσης και οι βλάβες και η αφυδάτωση που οφείλονται στην έκθεση στον ήλιο. Η καλύτερη λύση για την επιβράδυνση της χαλάρωσης που οφείλεται στη γήρανση είναι μια καλά προστατευμένη επιδερμίδα. Συχνά -ειδικότερα οι νέες γυναίκες- αρκούνται σε ένα καλό μακιγιάζ προκειμένου να δείχνουν όμορφες και ξεχνούν, είτε επειδή είναι πολύ κουρασμένες, είτε επειδή απαιτούνται πρόσθετα προϊόντα προς χρήση, τη μεγαλύτερη σημασία που έχει ο καθαρισμός τους προσώπου τους. Ο καθαρισμός είναι αυτός που θα τους εξασφαλίσει την απαραίτητη νεότητα, την αντιγήρανση αλλά και την καλύτερη και ευκολότερη η εφαρμογή των προϊόντων .

Ένα αγνό και τρυφερό σαπούνι, που είναι συνώνυμο με την απαλή περιποίηση και την αστραφτερή καθαριότητα είναι χειροποίητο φυσικό σαπούνι με αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου και υλάνγκ - υλάνγκ (το τριαντάφυλλο έχει αγαπηθεί για την ομορφιά του από όλους τους λαούς, ενώ οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι το είχαν θεοποιήσει, δίνοντάς του τη μορφή της θεάς του έρωτα και της ομορφιάς, της Αφροδίτης. Άλλωστε, ο μύθος λέει ότι το πρώτο τριαντάφυλλο γεννήθηκε από τα δάκρυα της θεάς για το χαμό του αγαπημένου της Άδωνι. Πέρα από την εμφανή ομορφιά του, όμως, το ευωδιαστό αυτό λουλούδι κρύβει πολύτιμα συστατικά, ιδιαίτερα ευεργετικά για την επιδερμίδα).. με γλυκό, αισθησιακό άρωμα από υλάνγκ - υλάνγκ. Το υλάνγκ- υλάνγκ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στη φροντίδα του δέρματος, ενώ η μυρωδιά του φέρνει στην επιφάνεια φλογερό πάθος.. Τονωτικό και αφροδισιακό δρα στην κατάθλιψη και στην υπερδιέγερση. Είναι σαπούνι γλυκερίνης και είναι ροζ χρώματος!

Το σαπούνι με αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου και υλάνγκ - υλάνγκ - για τους λάτρεις των σαπουνιών - χρησιμοποιείται για ήπιο καθαρισμό. Είναι εμπλουτισμένο με ροδοπέταλα και αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου ιδανικό για χαλάρωση και για ώριμα και απαιτητικά δέρματα. Ο συνδυασμός Τριαντάφυλλου και Ελαιόλαδου περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα αφήνοντας την ενυδατωμένη και ελαστική όπως ένα ακριβό Spa. Υψηλά υποαλλεργικό, καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα μας φυσικά. Ένας μοναδικός φυσικός συνδυασμός, κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος.

Χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και εκχύλισμα ροδιού


Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη φύση! Κάθε καρπός κρύβει έναν συμβολισμό. Το ρόδι, κρύβει μέσα του πανίσχυρες κόκκινες χάντρες υγείας μακροζωίας και ομορφιάς. Είναι ένας καρπός, που χρειάζεται να ψάξεις για να τον βρεις. Να σκαλίσεις για να τον εξάγεις. Και τελικά να τον αποκτήσεις. Αυτός ο ανεκτίμητος θησαυρός, σε ανταμείβει αμέσως! Δεν υπάρχει έρευνα που να μην αποθεώνει το ρόδι! Στην κοσμετολογία χρησιμοποιείται φανατικά από τα αρχαία χρόνια καθώς δεν αναπλάθει και αναζωογονεί απλώς το δέρμα κάνοντας τις ρυτίδες μας να υποχωρούν, αλλά και προλαμβάνει το επερχόμενο γήρας με την μέθοδο της αστραπής! Η μάχη ενάντια στον χρόνο με όπλο το ρόδι, είναι σίγουρη και θα βρει νικητή μόνο εμάς!

Σύμβολο της ζωής και της γονιμότητας, το ρόδι είναι πηγή πολύτιμων θρεπτικών συστατικών που χαρίζουν υγεία και ευεξία. Είναι ο καρπός που δίνει ο Πλούτωνας στην Περσεφόνη για να τη «δέσει» με τον Άδη και το έμβλημα των Ελευσίνιων Μυστηρίων. Στην ελληνική παράδοση, είναι σύμβολο γονιμότητας και αιωνιότητας, γι’ αυτό σε γάμους και την Πρωτοχρονιά σπάμε ρόδια. Μυηθείτε κι εσείς στα μυστικά του ροδιού και μάθετε γιατί τόσοι πολιτισμοί και τόσες θρησκείες έχουν το ρόδι ως σύμβολο γονιμότητας και καλοτυχίας.

Για πραγματικά όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα! Μοναδική πρόταση το χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και εκχύλισμα ροδιού, για απίστευτη ανανέωση κυττάρων και ενυδάτωση .Επιτρέπει στο δέρμα να διατηρεί την ελαστικότητα του και διορθώνει την θαμπάδα της επιδερμίδας.

Προσφέρει αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητας του να δεσμεύει το νερό. Αυτά τα χαρακτηριστικά προάγουν την δημιουργία ενός υγροσκοπικού φιλμ στην κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας! Είναι σαπούνι για πρόσωπο και σώμα για βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση και λάμψη. Προσφέρει αναζωογόνηση της επιδερμίδας και λείανση των ρυτίδων.

Είναι αυτό που είναι: 100% ελληνικό χειροποίητο σαπούνι - και είναι τα καλύτερο! Κάνει πολύ καλό αφρό και για τη δημιουργία του χρησιμοποιούνται μόνο τα πιο αγαθά συστατικά: έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, εκχύλισμα ροδιού και πολλή αγάπη! Το άρωμα του μοιάζει σαν ένας μαγευτικός περίπατος κάτω από ροδιές των ανδαλουσιανών κήπων. Είναι σε υπέροχο ροδί χρώμα!

Χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και έλαιο πορτοκαλιού

Πολλές δεκαετίες αργότερα, το σαπούνια εξακολουθούν να θεωρούνται ιδανική λύση για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Συνεχίζουν να τηρούν τις υποσχέσεις τους, μέσα από ένα πλήρες φάσμα προϊόντων προσωπικής φροντίδας που προσφέρουν στις γυναίκες ουσιαστικά αποτελέσματα για τις μοναδικές και ιδιαίτερες ανάγκες της ομορφιάς τους.

Τα σαπούνια ελαιόλαδου χρησιμοποιούνται αιώνες για την ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος βοηθώντας στο σφίξιμο και στην τόνωση του εξαιτίας των φυσικών αντιοξειδωτικών που περιέχει το ελαιόλαδο. Τα φυσικά σαπούνια ελαιόλαδου, ενεργοποιούν την ανανέωση των κυττάρων επιβραδύνοντας την ανάπτυξη των ρυτίδων ενώ μαλακώνουν το δέρμα και ανακουφίζουν πολλές καταστάσεις του δέρματος… Φανταστείτε μόνο ένα μείγμα από ελαιόλαδο και αιθέρια έλαια από πορτοκάλι ,να χαϊδεύουν το δέρμα μας και να το αφήνουν σφιχτό, ενυδατωμένο, υγιές, λαμπερό και πολύ, μα πολύ μοσχομυριστό. Δηλαδή, πραγματικά, χρειάζεστε κάτι άλλο από ένα σαπούνι;

Το σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και έλαιο πορτοκαλιού,χαρίζει λάμψη και ελαστικότητα στην επιδερμίδα, αποτοξινώνει, και αναζωογονεί καθώς καθαρίζει σε βάθος τους πόρους του δέρματος. Μειώνει τη λιπαρότητα και δίνει έναν ζεστό και γλυκό τόνο στο ζωηρό και φρέσκο άρωμα των εσπεριδοειδών. Το ξύσμα του πορτοκαλιού που περιέχει ,ενισχύει το άρωμα των αιθέριων ελαίων και τις ιδιότητες τους. Θα διαπιστώσετε ότι κάνει απαλή απολέπιση στο δέρμα και το χρώμα του είναι ανοιχτό πορτοκαλί και έχει άρωμα ελαφρύ και διακριτικό. Είναι ιδανικό να τονώσει και να αναζωογονήσει το δέρμα μας.

Χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο λεβάντα

Εκεί που η μαγεία συναντά τη χαλάρωση….

Το σπίτι σας φροντίζετε να το καθαρίζετε τακτικά, γιατί διαφορετικά κινδυνεύει η υγεία σας. Κάνετε το ίδιο, όμως, με το σώμα και το πνεύμα σας; Κάθε πότε πετάτε τα «σκουπίδια» που έχουν συσσωρευτεί μέσα σας και σας κλέβουν ενέργεια, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τη σωματική όσο και την πνευματική σας υγεία; Διώξτε ό,τι βαραίνει το σώμα και το μυαλό σας και χαρίστε στον εαυτό σας ενέργεια και ευεξία, για να ανταπεξέλθει σε μια απαιτητική καθημερινότητα.

Και ο καλύτερος τρόπος για ευεξία και καθαριότητα του σώματος είναι το χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο λεβάντα.

Αυτό το σαπούνι είναι ωδή προς την λεβάντα, μυρίζει υπέροχα και είναι ιδανικό για να αντιμετωπίσει κανείς το άγχος, τους πονοκεφάλους, τους μυϊκούς πόνους, καθώς και δερματίτιδες και φλεγμονές. Το σαπούνι Ελαιόλαδου και Λεβάντας είναι εμπλουτισμένο με αποξηραμένα άνθη και 100% καθαρό αιθέριο έλαιο Λεβάντας, η οποία είναι γνωστή για την υψηλή περιεκτικότητα της σε τανίνες (tannines) - συστατικά με έντονες αντισηπτικές ιδιότητες. Η χρήση της Λεβάντας έχει διπλή επίδραση. Χαλαρώνει και «ηρεμεί» το σώμα και το πνεύμα, διώχνοντας το άγχος και την υπερένταση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει "προστασία" στην επιδερμίδα συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην περιποίηση ήπιων δερματικών παθήσεων (σπυριά, αμυχές κτλ.). Η Λεβάντα έχει υπέροχο άρωμα και το αιθέριο έλαιο της είναι πρώτο σε προτίμηση και σε πωλήσεις σε παγκόσμια κλίμακα. Το σαπούνι Λεβάντας και Ελαιόλαδου είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης… Είναι ένα σαπούνι μωβ χρώματος με άρωμα ευωδιαστής λεβάντας. Χαρίζει μετά από μία πιεστική και κουραστική μέρα φυσική αύρα στο σώμα σας και μικρές στιγμές πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας. Το σαπούνι αυτό είναι ιδανικό για χαλάρωση και ευεξία. Καθαρίζει πολύ καλά, με πλούσιο αφρό και κάνει το δέρμα πιο απαλό.

Χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και λάδι γιασεμιού


Είναι γεγονός πως οι χαμηλές θερμοκρασίες, η υγρασία και ο αέρας ταλαιπωρούν την επιδερμίδα μας. Οι έντονες καιρικές συνθήκες του χειμώνα αφυδατώνουν εξαιρετικά το δέρμα. Πολλές φορές πέφτουμε στην παγίδα να θεωρούμε πως η επιδερμίδα μας χρειάζεται περισσότερη προσοχή και φροντίδα τους θερινούς μήνες. Λάθος! Η ενυδάτωση παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο και τον χειμώνα. Οι εναλλαγές ζέστης και κρύου, κάνουν την ανάγκη για περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας επιτακτική. O χειμώνας μπορεί να σημαίνει χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές, βόρειους ανέμους και χιόνια, αλλά σημαίνει και ξηρασία ή παρατεταμένη ηλιοφάνεια. Όλες αυτές οι κλιματικές αλλαγές επηρεάζουν την ποιότητα του δέρματος. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να μπορούμε να προσαρμόζουμε την περιποίηση του δέρματός μας στις καιρικές συνθήκες.

Μπορούμε όμως να διατηρήσουμε το δέρμα μας υγιές και νεανικό ή μήπως η ξηρότητα είναι αναπόφευκτη; Και όμως μπορούμε να χαρίσουμε στην επιδερμίδα μας τη φροντίδα και ...την αγάπη που χρειάζεται και της αξίζει , χρησιμοποιώντας το χειροποίητο φυσικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και λάδι γιασεμιού.

Τo σαπούνι γλυκερίνης με λάδι γιασεμιού που περιέχεται στο σαπούνι, προσφέρει την ιδανική περιποίηση για το ξηρό, ώριμο και ευαίσθητο δέρμα. Καθαρίζει απαλά και ενυδατώνει την επιδερμίδα, αφήνοντας στο σώμα ένα πλούσιο, γλυκό άρωμά που χαλαρώνει τις αισθήσεις. Το σαπούνι ελαιόλαδου με λάδι γιασεμιού, είναι εμπλουτισμένο με ελαιόλαδο και έχει θαυμάσιες μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες, ενώ το γλυκό και αισθησιακό του άρωμα από γιασεμί θα σας σαγηνεύσει. Ο ενυδατικός αφρός του είναι ευεργετικός για την ανάπλαση του δέρματος. Καθαρίζει και ταυτόχρονα θρέφει βαθιά, δίνοντας μεταξένια απαλότητα στην επιδερμίδα. Είναι λευκού χρώματος με έντονη, μεθυστική μυρωδιά που θα σας εντυπωσιάσει και θα σας γεμίσει όμορφες σκέψεις και συναισθήματα.

Όλα τα σαπούνια Εsthique Natural Cosmetics τα χρησιμοποιούμε βρέχοντας καλά τα χέρια μας ή το σφουγγάρι και το σαπούνι.
Καθώς τρίβεται το σαπούνι ρίξτε λίγο νερό ακόμη, για να δημιουργήσετε πλούσιο, κρεμώδη αφρό.

Όλα τα σαπούνια όταν χρησιμοποιούνται είναι απαραίτητο να στραγγίζουν σε σαπουνοθήκη για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η φιλοσοφία της εταιρίας συνδυάζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα και αποτελεί έναν αληθινό σύμμαχο ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Τα προϊόντα της έχουν διαχρονικές νότες με σύγχρονη διάθεση…..
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία για την χορηγία των προϊόντων .

Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ: www.esthique.gr

https://www.facebook.com/esthiquenatural/

Πηγή: justglamorousgreece.blogspot.com