Ήταν και κρουπιέρης σε καζίνο ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν την επιτυχία στο θέατρο και την τηλεόραση με τις «Άγριες Μέλισσες»

ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Ο καταγόμενος από το Λουτράκι Βασίλης Μπισμπίκης, που ερμηνεύει τον ρόλο του σατανικού Βόσκαρη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μίλησε για την καριέρα του στο θέατρο, αλλά και στην τηλεόραση. Ο δημοφιλής ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε πως όταν πήρε τον ρόλο του Βόσκαρη δεν φοβήθηκε γιατί συνήθως τέτοιους ρόλους παίζει. «Και στο θέατρο και στην τηλεόραση συνήθως με παίρνουν να παίξω ό,τι πιο διαστροφικό και ανώμαλο υπάρχει σε άτομο» είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Σήμερα δεν δέχεσαι αρνητικά σχόλια στο δρόμο, για τον ρόλο που ερμηνεύεις, υπάρχουν τα μηνύματα στα social media. Έχω Instagram και μου στέλνουν μηνύματα του τύπου "αλήτη", "τι κάνεις στην Ελένη" και τα λοιπά. Εντάξει, δεν απαντάω, αλλά πλάκα έχει. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να απαντάω στον καθένα, αλλά σίγουρα καταλαβαίνω από πού προέρχεται. Κάποιοι άνθρωποι που ταυτίζονται τόσο πολύ σε σημείο να σου στέλνουν μήνυμα τέτοιο υπάρχει κάποιο πρόβλημα δικό τους. Δεν είναι δικό μου το θέμα», είπε χαρακτηριστικά. «Ο "κακός" ιντριγκάρει το κοινό, έχει πάντα μεγαλύτερο ενδιαφέρον» είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Επίσης, ο Βασίλης Μπισμπίκης αναφέρθηκε στον αείμνηστο Φαίδωνα Γεωργίτση, που ήταν καθηγητής του, ενώ μίλησε για το γάμο του και το πόσο άλλαξε τη σχέση με τη γυναίκα του ο ερχομός του γιου του. Παράλληλα, θυμήθηκε την παλαιότερη εξίσου επιτυχημένη, αν όχι και περισσότερο, σειρά «Μυστικά της Εδέμ» για την οποία εισέπραττε τη θερμή αγκαλιά των τηλεθεατών.