Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ πίστευε πιο πολύ στην Παρασκευή Κερασιώτη, απ’ ότι εκείνη στον εαυτό της

ΠΑΤΡΑ. Η Παρασκευή Κερασιώτη, απο την Πάτρα, μπήκε στο GNTM 3, κέρδισε κριτική επιτροπή και τηλεθεατές με την τσιγγάνικη ομορφιά της, όμως οι επιδόσεις της την έκαναν να βρεθεί εκτός παιχνιδιού.

Το πρακτορείο μοντέλων Elite όμως αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην Παρασκευή και εκείνη παρουσίασε εξέλιξη και κατάφερε να φτάσει μέχρι το μεγάλο τελικό και τη δεύτερη θέση του GNMT.

Το πρωί της Πέμπτης, η Παρασκευή Κερασιώτη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για τον νικητή του GNTM, Ηρακλή Τσουζίνοβ ενώ σημείωσε πως εκείνον πίστευε πιο πολύ σε εκείνη απ’ ότι η ίδια στον εαυτό της.

«Θέλω να ευχαριστήσω και τα τέσσερα αγόρια. Δεν μπορώ να πω ότι δεν με πρόσεχαν. Φτάνοντας προς το τέλος μπορώ να πω ότι το ήθελα ακόμα περισσότερο, οπότε μπορεί να ήμουν λίγο πιο κλειστή γιατί ήμουν συγκεντρωμένη σε εμένα. Μπορεί να τους φάνηκε λίγο περίεργο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Παρασκευή Κερασιώτη.

Μιλώντας για τον Ηρακλή Τσουζίνοβ και τη βραδιά του τελικού, η Παρασκευή είπε: «Ο Ηρακλής είναι ένα άτομο που ειδικά προς το τέλος του παιχνιδιού με βοήθησε πάρα πολύ. Πίστευε σε μένα πιο πολύ από ό,τι πίστευα εγώ. Στον τελικό μου έλεγε “χαμογέλα, όλα καλά θα πάνε, θα το πάρεις εσύ”. Του κάνω «καλά εντάξει, περίμενε λίγο, έχουμε ακόμα». Με ενθάρρυνε πολύ και τον ευχαριστώ πάρα πολύ».

Επίσης, η Παρασκευή σημείωσε πως: «Δεν ήθελα από πάντα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Άρχισα να το σκέφτομαι μόλις είδα το πρώτο GNTM»

Ειδήσεις σήμερα:

Covid-19! Αυτή είναι η κατάσταση στους καταυλισμούς των Ρομά στη Σπάρτη!

Διασωληνωμένος ο Λεωνίδας Γηργοράκος στην ΜΕΘ του Σωτηρία!

Δείτε πως κλέβει τους αρτοποιούς κύκλωμα απατεώνων. Θύμα και στο Γύθειο!

Όλες οι λεπτομέρειες για την πληρωμή των δικαιούχων των 30€/στρέμμα στο ελαιόλαδο