Η Μπάγια Αντωνοπούλου, απο την Ερμιονίδα, γύρισε τον χρόνο πίσω στο προφίλ της στο Instagram και δημοσίευσε μια φωτογραφία της, όπου βρίσκεται μαζί με τους γονείς της.

Η δημοσιογράφος θυμάται τα Χριστούγεννα που έκανε μαζί με τους γονείς της όταν ήταν μικρό κορίτσι και νοσταλγεί τις ωραίες στιγμές που περνούσε με την οικογένειά της.

Θυμίζουμε ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου «έχασε» τον αγαπημένο της πατέρα όταν ήταν 17 ετών. «Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν ο μεγαλύτερος φόβος που είχα από μικρή, ίσως γιατί ήταν σε μεγάλη ηλικία, όταν γεννήθηκα. Ήταν δύο χρόνια άρρωστος. Ήμασταν προετοιμασμένες με τη μητέρα μου για το μοιραίο. Φυσικά, δεν είναι εύκολο να το αποδεχτείς. Ειδικά ο πρώτος χρόνος μετά την απώλεια ήταν πολύ βαρύς. Ο πατέρας μου μου είχε τρομερή αδυναμία και αγάπη. Ήταν δύσκολο και επίπονο, αλλά εκείνος με είχε μάθει να είμαι δυνατή και μου είχε διδάξει πως πάντα πρέπει να προχωράς παρακάτω. Οπότε το πάλεψα. Με τη μαμά είμαστε κοντά ηλικιακά και η απώλεια μας ένωσε περισσότερο» έχει δηλώσει η Μπάγια Αντωνοπούλου σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου λοιπόν δημοσίευσε την οικογενειακή φωτογραφία και τόνισε πόσο σημαντική είναι η υγεία στη ζωή μας. «Τραβηγμένη τέτοιες μέρες, πριν πολλά χρόνια. Σαν μια άλλη ζωή. Το ένα πρόσωπο της φωτογραφίας έχει φύγει εδώ και χρόνια από την ασθένεια που δεν έχει εμβόλιο. Ζει όμως πάντα στη καρδιά και το μυαλό μας. Το 2020 μας έμαθε ότι η Υγεία είναι το σημαντικότερο όλων. Ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Να εκτιμούμε όσα έχουμε και όσα αξίζουν. Η Υγεία και η Αγάπη» έγραψε χαρακτηριστικά.