O γιατρός είναι live σε συμβούλιο και Μπαίνει στο γραφείο του γυναίκα με ανθοδέσμη για να τον ζητήσει σε γάμο… Η συνέχεια επί της οθόνης

ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Εν μέσω σκληρής αντιπαράθεσης μεταξύ αντιπολίτευσης και συμπολίτευσης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στο Λουτράκι, την 1η-2-2021, υπήρξε και μια αναπάντεχη, όμορφη και χιουμοριστική στιγμή..

Όπως γράφει το loutrakiblog.gr την ώρα που έλαβε το λόγο ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ, ο ιατρός κ. Δημήτρης Βασιλείου, μια κυρία εισήλθε στο γραφείο του, κρατώντας μια υπέροχη ανθοδέσμη. «Ηρθα να σου κάνω πρόταση γάμου» του είπε ! Ο κ. Βασιλείου εξεπλάγην, απαντώντας, ότι «βρίσκομαι σε μια σύσκεψη και δεν μπορώ τώρα». «Αγάπη μου γιατί δε με πήρες τηλέφωνο;» απάντησε εκείνη.

Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, κ. Φίλιππος Θυμής, χαμογελώντας, παρότρυνε τον κ. Βασιλείου να κλείσει το μικρόφωνο, επειδή είχε δουλειά !

Οπως καταλάβατε η κυρία, ήταν μάλλον ασθενής και φίλη του γιατρού, ήθελε να τον πειράξει συνοδευόμενη από το σύζυγό της, χωρίς να γνωρίζει ότι ο κ. Βασιλείου βρισκόταν live στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου!

Δείτε το βίντεο