ΜΟΛΑΟΙ. Φαίνεται πως στη Μονεμβάσια έχουν βρει τον δικό τους μοναδικό τρόπο να γιορτάσουν και αυτές τις Απόκριες, με ασφάλεια και με κέφι πολύ!

Έτσι, ύστερα από Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό, που οργανώθηκε με επιτυχία εκείνες τις Γιορτές, τώρα ήρθε η στιγμή για το σχέδιο, «Ελεύθερες Απόκριες»!

Τι είναι οι «Ελεύθερες Απόκριες» στο Δήμο Μονεμβασίας; Ένα Εορταστικό, Αποκριάτικο – Ψυχαγωγικό, Διαδικτυακό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια!

Για 6 ημέρες ο Δήμος, από 10 έως 15 Μαρτίου (Καθαρά Δευτέρα), θα εκπέμπει από την επίσημη ιστοσελίδα του, αποκριάτικα γούστα, καθημερινά 17:00 μ.μ έως 20:30 μ.μ, κρατώντας συντροφιά σε μικρά, πολύ μικρά, μεγάλα και πολύ μεγάλα παιδιά!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής:

1) Ψυχαγωγικές-διαδραστικές εκπομπές, για τα παιδιά και όλη την οικογένεια, διάρκειας μιας ώρας, με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, «Εξερευνητή και εξωγήινο Ε; Τι;» που γνώρισαν για πρώτη φορά στο Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό.

Τα θέματα που περιλαμβάνονται στις εκπομπές είναι τα εξής: Ολυμπιακοί Αγώνες, Μεταφορικά μέσα, Κατοικίδια, Δεινόσαυροι, Πλανήτης Γη, Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Κινηματογράφος, Θησαυροί, Έντομα, Τσικνοπέμπτη, Απόκριες, Καθαρά Δευτέρα

2) Ειδικό αφιέρωμα στα έθιμα και τις παραδόσεις, της Αποκριάς από όλη την Ελλάδα

3) «Ολοκαίνουργια» μαθήματα μαγικών τρικ

4) Μαθήματα αποκριάτικου Face Painting

5) Κουκλοθέατρο με αποκριάτικες ιστορίες

6) Μαθήματα κατασκευής αποκριάτικης μάσκας

Για την είσοδο στις διαδικτυακές ψυχαγωγικές εκπομπές πατήστε εδώ