ΕΛΛΑΔΑ. Ο 35χρονος Σταύρος Νιάρχος, γιός του Φίλιππου και της Βικτωρίας Νιάρχου, έγινε για πρώτη φορά πατέρας και όπως γράφουν τα ξένα Μέσα, απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς κρατά ήδη στα χέρια του τον καρπό του έρωτά τους και όπως φημολογείται το αγοράκι αυτό θα πάρει το όνομα Φίλιππος, που είναι και το όνομα του παππού του.

Ένα χρόνο μετά από τον γάμο του στο Σεν Μόριτζ, το ζευγάρι μοιάζει πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Για τον Σταύρο Νιάρχο είναι το πρώτο παιδί που αποκτά ενώ για τη σύζυγό του είναι το τρίτο της. Η Dasha Zhukova έχει ακόμη δύο παιδιά από τον πρoηγούμενό της γάμο με τον Ρώσο επιχειρηματία Roman Abramovich, μια κόρη τη Lei και έναν γιο, τον Aaron-Alexander.

Να θυμίσουμε πώς ο Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zukova παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2020 στο εντυπωσιακό ελβετικό χιονοδρομικό κέντρο St Moritz μπροστά σε μόλις 30 καλεσμένους. Ο αρραβώνας του ζευγαριού είχε γίνει τον Ιούλιο του 2020 με καλεσμένους πολλούς celebrities και καλλιτέχνες όπως τους David Beckham, Liv Tyler και Tory Burch.

Να θυμίσουμε επίσης ότι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι στην πρωτοπορία σημαντικών δωρεών στην Ελλάδα και στην ιδιαίτερη πατρίδα του μεγιστάνα τη Σπάρτη.