ΛΑΚΩΝΙΑ. Βίντεο παραίνεσης, σε όσους το καλοκαίρι χρειάζονται διακοπές να επισκεφτούν την όμορφη Λακωνία, δημιούργησε ο Νεοκλής Κρητικός, με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Το βίντεο αναρτήθηκε στην προσωπική πολιτική σελίδα στο Facebook του κ. Κρητικού και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, καθώς το βίντεο έγινε viral.

Ενδεικτικά το βίντεο τις πρώτες ώρες της προβολής του συγκέντρωσε,23.000 προβολές, 340 κοινοποιήσεις, 2.200 σχόλια συνολικά στις κοινοποιήσεις, 6.500 αλληλεπιδράσεις, 40.000 συνολική απήχηση…

Σημειώνουμε, πως το βίντεο κοινοποιήθηκε και από Έλληνες Ομογενείς και προβλήθηκε στον Καναδά, όπως στις επαρχίες, Οντάριο και Κεμπέκ και στις ΗΠΑ ιδιαίτερα στην Πολιτεία του Ιλλινόις.

Αναφέρει στο συνοδευτικό κείμενο ο Νεοκλής Κρητικός:

«Πάντα πίστευα ότι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Οι αθλητικές μου καταβολές μου θυμίζουν ότι η δύναμη της ομάδας και του ομαδικού πνεύματος είναι αυτή που μας δίνει τις μεγάλες επιτυχίες αλλά και τη χαρά της προσφοράς.

Σήμερα έχω έναν ακόμη λόγο να υποστηρίζω αυτή μου την άποψη.

Πριν από ένα περίπου μήνα σε μια παρέα νεαρών Λακώνων συζητούσαμε διαδικτυακά τις δυνατότητες που έχει ο καθένας με βάση τις γνώσεις του και τις επαγγελματικές του δραστηριότητες να προσφέρει στον τόπο του.

Γνωρίζοντας τις επαγγελματικές και ερασιτεχνικές ενασχολήσεις τους, έριξα την ιδέα δημιουργίας ενός video που θα προβάλλει τη Λακωνία με το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου.

Πίστευα ότι η ιδέα έμεινε εκεί μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνό μου και ζητήθηκε και η δική μου συμμετοχή.

Η έκπληξή μου πολλαπλασιάστηκε όταν πήρα στα χέρια μου το τελικό αποτέλεσμα της εθελοντικής τους δουλειάς.

Αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους:

Τους συντελεστές - ιδιαίτερα τον Ευάγγελο Ρασσιά που λόγω επαγγέλματος ανέλαβε το μεγαλύτερο βάρος - τους εθελοντές μικρούς και μεγάλους και τους γονείς των παιδιών που συμμετείχαν.

Όλοι μια ομάδα με ένα και μόνο σκοπό, τον τόπο μας.

Τώρα, η ομάδα πρέπει να μεγαλώσει. Όλοι μπορούμε να “ταξιδέψουμε” το video σε όλο τον κόσμο. Όλοι μπορούμε να «ταξιδέψουμε» τη Λακωνία μας με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των κοινωνικών δικτύων σε όλο τον κόσμο.

Το χρωστάμε στον τόπο μας, το χρωστάμε στον εαυτό μας».

Δες το βίντεο του Νεοκλή Κρητικού:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις