ΣΠΑΡΤΗ. Το Σάββατο 12 Ιουνίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Ιωάννης Δημόπουλος, η δύναμη του “μπορώ”», από την «εξομολόγο» του Λάκωνα σπαρταθλητή, Μαρία – Στέλλα Ξενάκη, στην πλατεία του Καραβά.

Πρόκειται για την βιογραφία του Ιωάννη Δημόπουλου, «…στην οποία ο Λάκωνας αθλητής αφηγείται τη ζωή του από τα παιδικά του χρόνια μέχρι τους τερματισμούς του στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ…».

Περιγραφή

Στο βιβλίο περιγράφεται η δύναμη της θέλησης.

Μια δύναμη που σε όλους μας παίρνει διαφορετικά σχήματα, περιγράφεται στα μάτια ενός εξάχρονου παιδιού που μαθαίνει πως πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα, τόσο σπάνιο που μόνο το 1% του πληθυσμού το έχει.

Πόσες διαστάσεις έχει η δύναμη της θέλησης;

Ο Ιωάννης Δημόπουλος πέρασε πολλά, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκε να το βάλει κάτω… αντιθέτως, έκανε πραγματικότητα αυτά που οι γιατροί του είπαν πως είναι αδύνατο να κάνει.

Μια αληθινή ιστορία που θα μπορούσε να μεταφερθεί ακόμη και στη μεγάλη οθόνη κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ποιος είναι ο Ιωάννης Δημόπουλος

Ο Ιωάννης Δημόπουλος είναι προπονητής δρόμων αποστάσεων, απόφοιτος της Βορειοαμερικανικής Ακαδημίας προπονητών (North American Academy For Sports and Fitness Professionals NAASFP).

Είναι πιστοποιημένος στην «Ειδίκευση στην Αθλητική Διατροφή για την Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης» (INTERNATIONAL SOCIETY OF SPORTS NUTRITION, ISSN) και SPARTAN SGX COACH.

Δ.Π.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις