ΕΛΛΑΔΑ. Στην κάμερα του Σου Κου Family μίλησε η Βίκυ Κάβουρα το μεσημέρι της Κυριακής. Μέσα σε όλα, η καλλονή ηθοποιός αποκάλυψε στη δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά πως έχει τρακάρει για… μια γυναίκα!

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Κάβουρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω τρακάρει επειδή κοιτούσα μια άλλη όμορφη γυναίκα που περπατούσε πολύ ωραία στο δρόμο! Ναι, έπεσα στον μπροστά. Αυτό είναι δικαίωμα και του άντρα και της γυναίκας, να θαυμάζει το ωραίο».

«Καμία δεν έχει τη διάθεση να πάρει τον δικό μου τον άντρα και ο δικός μου άντρας έχει διαλέξει εμένα. Οπότε γιατί να ανησυχήσω αν κοιτάξει μια άλλη γυναίκα;» πρόσθεσε η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Και γω θα κοιτάξω έναν άνδρα που είναι ωραίος. Το θέμα είναι, όμως, πως δεν θα απατήσω τον σύντροφο μου».

Τέλος, η Βίκυ Κάβουρα αποκάλυψε μια παιδική της αδυναμία καθώς όλοι κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας. Ποια είναι αυτή; Μα η διαχρονική Barbie.«Είχα στο σπίτι 47 Barbie, από τις οποίες τώρα έχω κρατήσει μόνο δύο και δεν μπορώ να αποχωριστώ τα παιχνίδια μου».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις