ΕΛΛΑΔΑ. Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο νικητής του «House of Fame» που κέρδισε το χρυσό συμβόλαιο με την Panik Records, κάνει το δισκογραφικό ντεμπούτο του και μας μαγεύει με το πρώτο του single και music video με τίτλο «Ήταν Ένα Καλοκαίρι».

Ο πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης παρουσιάζει μία δυναμική μπαλάντα, σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, ενός διδύμου που έχει υπογράψει πολλές επιτυχίες.

Το «Ήταν Ένα Καλοκαίρι» αποτελεί προπομπό του ολοκληρωμένου άλμπουμ που ετοιμάζει ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας με συνθέσεις του Μάριου Ψιμόπουλου.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video με έντονο άρωμα καλοκαιριού και έρωτα, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Το «Ήταν Ένα Καλοκαίρι» αποτελεί το πρώτο προσωπικό single του Στέφανου Πιτσίνιαγκα και το δεύτερο music video του.

Κατά τη διάρκεια του «House of Fame» το κοινό τον ανέδειξε νικητή της ψηφοφορίας για τον διαγωνιζόμενο που θα γύριζε το δικό του music video και μετέφερε στην οθόνη το «Μίλα Της», το οποίο ηχογράφησε όταν αναδείχθηκε σπουδαστής της εβδομάδας.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας διανύει μία ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο, καθώς, εκτός από το δισκογραφικό ντεμπούτο του και την προετοιμασία του πρώτου του άλμπουμ, εμφανίζεται στο «Posidonio» δίπλα στον Πάνο Κιάμο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις