Με χαμόγελα αποχώρησαν όσοι συμμετείχαν στη «Γιορτή Νεολαίας», που πραγματοποιήθηκε στο Παρόρι τη Δευτέρα 31 Ιουλίου. Σύνθημα της εκδήλωσης ήταν «ΝΑΙ στη Ζωή, ΟΧΙ στον αλκοολισμό και στα ναρκωτικά», ενώ διοργανωτές ήταν ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Παρόρι 2011» με τη συμπαράσταση της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Τα παιδιά μυήθηκαν, οι μεγαλύτεροι θυμήθηκαν και όλοι ξεκαρδίστηκαν στα γέλια με τα αστεία του Καραγκιόζη, του Χατζηαβάτη, του μπάρμπα Γιώργου και των υπολοίπων ηρώων του Θεάτρου Σκιών που ζωντάνεψαν πίσω από το πανί με μοναδικό τρόπο από το νεαρό Σπαρτιάτη Καραγκιοζοπαίχτη κ. Τάσο Ανδριώτη.

Στη συνέχεια, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να αποκαλύψουν στο κοινό το ταλέντο τους στη φωνητική, τραγουδώντας karaoke. Οι καλές φωνές αρκετές, τα φάλτσα περισσότερα και το κέφι στο ζενίθ έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Περικλής Σταυράκος ευχαρίστησε θερμά την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κα Ντία Τζανετέα για την έμπρακτη , ηθική και υλική, συμπαράστασή της στο Σύλλογο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Τέλος, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους κατοίκους του Παρορίου και της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι στηρίζουν το έργο του Συλλόγου και συμμετέχουν μαζικά στις εκδηλώσεις του.