ΕΛΛΑΔΑ. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλουπριν από μερικές εβδομάδες δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία με την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της και τότε όλοι θεώρησαν πως απλώς πειραματίζεται. Η αλήθεια όμως είναι πως η ηθοποιός νόσησε από κορoνοϊό και ο ιός επηρέασε τον θυρεοειδή της με αποτέλεσμα να της πέφτουν τα μαλλιά της.

Ωστόσο, η ηθοποιός στο περιοδικό Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο έκανε αυτή την αλλαγή! «Επειδή πέρασα τον Covid-19 και έζησα και τις συνέπειες του ιού, έχω την εμπειρία, θέλω μόνο να πω ότι είναι ένας πολύ ύπουλος ιός. Ένιωθα φοβερή αδυναμία. Πονούσε όλο το σώμα και το κεφάλι μου, δεν μπορούσα να ξαπλώσω, υπέφερα, δεν ήξερα τι θα γίνει, τι κατάληξη θα έχω, φοβήθηκα πολύ, ήμουν σε συνεχή ενημέρωση με τον γιατρό μου» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ο κορονοϊός χτύπησε τον θυροειδή μου και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου»

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Ο Ορέστης Τζιόβας νόσησε επίσης από κορονοϊό και έφτασε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε δέκα μέρες. Πανικοβλήθηκα γιατί αρχικά αποχωρίστηκα τα παιδιά μου. Μετά ο κορονοϊός χτύπησε τον θυροειδή μου και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου. Ανέβηκαν οι τιμές στην πολακτίνη και έφευγαν οι τούφες στα χέρια μου. Γι’ αυτό και για να δυναμώσω τα μαλλιά μου, να πάρουν δύναμη οι ρίζες, τα έκοψα, για να δημιουργηθούν ξανά. Αυτή είναι η αλήθεια. Και δεν την έχω πει σε κανέναν. Αυτός είναι ο λόγος που έκοψα τα μαλλιά μου. Έζησα κάτι πολύ δύσκολο, πολύ παράξενο και σκέφτομαι αυτούς που ο κορονοϊός τούς βρήκε πιο ευάλωτους.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις