ΕΛΛΑΔΑ. Το Big Brother κάνει πρεμιέρα αύριο, Κυριακή, στις 21:00 με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, μαζί τους θα βρίσκεται και η Αφροδίτη Γραμμέλη με τον εύστοχο σχολιασμό της.

Το απολαυστικό πρόγραμμα θα παρακολουθείτε καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι 14 νέοι παίκτες θα ζήσουν την εμπειρία του «Μεγάλου Αδερφού» και θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Παίκτες με διαφορετικούς χαρακτήρες, έντονες προσωπικότητες και ξεχωριστές ιστορίες που διεκδικούν μία θέση στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού.

Big Brother: Ο Νίκος Τακλής από τα Βέρβενα Αρκαδίας

Είναι 30 ετών μεγάλωσε στα Βέρβενα Αρκαδίας, τα τελευταία όμως 5 χρόνια τον γνωρίζουν… και οι ηφαιστειακές πέτρες της Σαντορίνης όπου εργάζεται ως τουριστικός πράκτορας και αυτοαποκαλείται «το καλύτερο καμάκι στο λιμάνι του νησιού!» Ανοιχτόμυαλος, κοινωνικός και επικοινωνιακός, είναι περιζήτητος στις τουριστικές εταιρίες στο λιμάνι της Σαντορίνης γιατί εύκολα κλείνει πελάτες. Αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια και λατρεύει το ωραίο φύλο. Το σεξ για εκείνον είναι σαν το νερό. Πόσες μέρες άραγε αντέχει ο ανθρώπινος οργανισμός χωρίς... νερό;

Δείτε ΕΔΩ τους 14 παίκτες που θα περάσουν το κατώφλι από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις