ΣΠΑΡΤΗ. Το Σάββατο 9/10/21 στις 5:30 μ.μ. θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Από την παραδοσιακή στη σύγχρονη κουζίνα Μαγειροζαχαροπλαστικής» της Σπαρτιάτισσας Γεωργίας Κοντάκου. Πρόκειται για μια πρωτότυπη και πολύ ενδιαφέρουσα καταγραφή και παρουσίαση μιας σημαντικής πτυχής της παράδοσής μας έτσι όπως εξελίσσεται στην καθημερινότητα αλλά και στις ξεχωριστές στιγμές της σύγχρονης κοινωνίας. Η παρουσίαση θα γίνει στον κήπο του καφέ BUTLER, Λεωνίδου 63, στη Σπάρτη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις