ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Αυτό το Σάββατο είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να επισκεφτούμε τη Μονεμβασιά και να ακούσουμε τι έχουν να μας πουν οι πέτρες και τα μνημεία της, συμμετέχοντας στον περίπατο που διοργανώνει στις 12:00, η Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος & Πολιτισμού με τον Σύλλογο Φίλων Κάστρου Μονεμβασιάς, με σημείο εκκίνησης την Πλατεία της εκκλησίας του Ελκόμενου Χριστού.

Από τις πιο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που γίνονται στην περιοχή μας αυτήν την περίοδο είναι ο περίπατος της Ελληνικής Εταιρίας Περιβάλλοντος & Πολιτισμού και του Συλλόγου Φίλων Κάστρου Μονεμβασιάς με θέμα την ιστορική και αρχιτεκτονική εξέλιξη της Μονεμβασιάς, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 12:00.

Αν αγαπάτε τη Μονεμβασιά, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 12:00 είναι η κατάλληλη ευκαιρία να μάθετε για τα μνημεία της και την αρχιτεκτονικής της, συμμετέχοντας στον περίπατο που γίνεται στο πλαίσιο της καμπάνιας.

Η Μονεμβασιά δεν παύει ποτέ να μας συναρπάζει, οπότε αυτό το Σάββατο θα μάθουμε περισσότερα για την αρχιτεκτονική της συμμετέχοντας στον περίπατο που διοργανώνει στις 12:00 η Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος & Πολιτισμού με το Σύλλογο Φίλων Κάστρου Μονεμβασιάς.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις