ΣΠΑΡΤΗ. Τη μουσικοαφηγηματική παράσταση για οικογένειες, «Παραμύθια για φωνή και βιολοντσέλο», παρουσιάζει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), την Κυριακή 12/12 (11:30), στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.

Η Αγνή Στρουμπούλη, με τη συνοδεία του μουσικού Σταύρου Παργινού, θα “ταξιδέψει” μικρούς και μεγάλους στα αληθινά παραμύθια της προφορικής παράδοσης. Θα ακούσουμε το Δαφνοκούκουτσο, που φέρνει τον απόηχο του Μύθου της Δάφνης, τον Πολυροβιθά, που από ένα πεταμένο ρεβίθι, αποχτάει μιλεούνια των μιλεουνιών ρεβίθια! Θα γνωρίσουμε τον ποντικό, που θέλει να δώσει τον πιο τρανό σύζυγο στην όμορφή του θυγατέρα και τρέχει στον Ήλιο, στον Βοριά…

Κι άλλα που θα μας κάνουν να γελάσουμε, να μπούμε στη λαχτάρα του ήρωά τους, να ζήσουμε το θαυμαστό! Μπορεί να ξετρυπώσει και κανένα παλιοκαλικαντζαρούδι, μέρες που έρχονται!

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Πληροφορίες - κρατήσεις

Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 2731089315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η παράσταση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Info

Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Όθωνος-Αμαλίας 129, Σπάρτη 231 00

Τ: 27310 89315 | www.piop.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις