ΕΛΛΑΔΑ. Η Σπαρτιάτισσα ομορφονιά Βίκυ Κάβουρα ήταν καλεσμένη στη σημερινή εκπομπή «Το Πρωινό» με αφορμή την αποχώρησή της από την θεατρική παράσταση του Παντελή Καναράκη.

Τι συνέβη όμως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της ηθοποιού από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και επικράτησε αμηχανία στο πλατό;

Αρχικά η ηθοποιός που κυκλοφορεί μια σειρά από μαγιό και εσώρουχα με την υπογραφή της, δεν ήρθε με άδεια χέρια στο Πρωινό και έφερε ένα δώρο στη Φαίη Σκορδά. Ο διάλογος όμως που ακολούθησε ήταν αρκετά αμήχανος και από τους τρεις εμπλεκομένους.

«Σου έφερα εσώρουχο. Θα το βάλεις», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα στη Φαίη Σκορδά. «Εσώρουχο μου έφερες; Θα το βάλω» απάντησε εκείνη με τον Γιώργο Λιάγκα να κοιτάζει άφωνος. «Γιατί κοιτάς έτσι Γιώργο μου;», τον ρώτησε η Βίκυ Κάβουρα. «Είναι λίγο kinky το εσώρουχο» απάντησε εκείνος με την ηθοποιό να απαντάει «Τα μυαλά είναι kinky».

Από την άλλη η Φαίη Σκορδά που χαρακτήρισε τα εσώρουχα αθλητικά σχολίασε «Θα περίμενα να μου φέρεις κάτι πιο sexy». «Ήμουν ένα τσακ να σου φέρω το άλλο με τις αλυσίδες. Αλλά σκέφτηκα, θα το βάλει;», αναρωτήθηκε η Βίκυ Κάβουρα.

Και στη συνέχεια όμως η Φαίη Σκορδά ρώτησε την ηθοποιό γιατί δεν έφερε μαγιό στον Γιώργο Λιάγκα. «Γιατί δεν έφερες ένα μαγιό για τον Γιώργο. Αφού ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φωτογραφίζεται με τα δικά σου. Δεν σε είδα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κάνω λάθος;» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

«Με τον Νάσο Παργυρόπουλο με είδες, που κάναμε ένα πρότζεκτ που ήταν για ζευγάρια. Όταν κάνω και εσώρουχα για ζευγάρια, θα μου κάνετε την τιμή;» ρώτησε η Βίκυ Κάβουρα με τους οικοδεσπότες να κοιτάζουν αμήχανα.

«Ναι είπατε; Μπράβο ρε παιδιά» συμπλήρωσε η ηθοποιός με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να παραμένουν σε αμηχανία.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις