ΕΛΛΑΔΑ. Είναι λάκαινα στην καταγωγή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι από πέτρα… Η Σίσσυ Χρηστίδου υποδέχτηκε την Κατερίνα Γερονικολού στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Μίλησε για το ξεκίνημά της στη δημοσιογραφία και πώς η σύντομη εμπειρία της στον χώρο αυτό της άφησε πικρή γεύση γι΄αυτό και προχώρησε στην υποκριτική.

Με χάλασαν οι άνθρωποι που την απαρτίζουν. Μία άσχημη εμπειρία που είχα από τη δημοσιογραφία ήταν ότι πήγαινα παντού άρθρα μου και κάποιος μου λέει θέλω να μου γράψεις έναν ταξιδιωτικό οδηγό και μετά από 15 24ωρα που έγραφα για τη Λακωνία που κατάγομαι του το έστειλα και δεν μου απάντησε ποτέ.

Ήταν από τις γυναίκες και βγήκαν μπροστά να μιλήσουν δημόσια για τις άσχημες συμπεριφορές που δέχτηκε στο θέατρο, οι οποίες όμως δεν ήταν ικανές, όπως είπε, για να την κάνουν να σκεφτεί να παρατήσει το επάγγελμά της.

«Ήταν κάτι που είχα ήδη ξεκινήσει. Ήταν σαν να ήμουν ένα τρενάκι και αισθανόμουν ότι αν κάποιος με βγάλει από την πορεία μου θα ήταν ένα σοβαρό δυστύχημα για τη ζωή μου και δεν ήθελα να του το χαρίσω».

Με τη Μιμή Ντενίση η σχέση τους είναι στενή. Γνωρίζονται εδώ και 10 χρόνια μέσα στα οποία έχουν συνεργαστεί σε τεράστιες επιτυχίες.

«Νιώθω ασφάλεια κοντά της. Αυτά που κάνει έχουν μία καλλιτεχνική ποιότητα που δεν διαπραγματεύομαι. Νιώθω ότι εκεί αφιερώνω ποιοτικά τον χρόνο μου» ανέφερε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις