ΜΑΝΗ. «Η Γη της Ελιάς» - Spoiler: Η Βασιλική επιστρέφει από το νοσοκομείο στο σπίτι της, όπου καθηλώνεται στο κρεβάτι μετά την περιπέτεια με την εγκυμοσύνη της. Στάθης και Αρετή ανησυχούν για την υγεία της κόρης τους.

«Η Γη της Ελιάς»: Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές τη Δευτέρα (24/01)

Η Βασιλική προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο νέο της σπίτι. Ο Φίλιππος την πιέζει να κυκλοφορήσουν έξω μαζί, αλλά εκείνη φοβάται να αντιμετωπίσει ανοιχτά την οικογένειά της και το αποφεύγει.

Ο Ισίδωρος συνειδητοποιεί πως ο Κωνσταντίνος κρύβει κάτι σκοτεινό πίσω από την εικόνα του φιλήσυχου συμβολαιογράφου. Ο Κωνσταντίνος, από την άλλη, τον κρατάει στο χέρι με το μυστικό της διαθήκης και θεωρεί δεδομένο πως ο Ισίδωρος δεν θα αποκαλύψει όσα έμαθε. Ο Αποστόλης πιέζει τον Λεωνίδα να προχωρήσει τη σχέση του με την Άννα, γεγονός που τον αγχώνει και τον οδηγεί σε μια περίεργη εξαφάνιση.

Ο Ανέστης δηλώνει στην Ελένη πως θέλει να φτάσουν μέχρι τον γάμο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να το σοβαρέψει μέχρι να βεβαιωθεί ότι δεν είναι πια αλκοολικός. Η Αρετή ασκεί κάθε είδους συναισθηματική πίεση και γοητεία, προκειμένου να πείσει τον Στάθη να γυρίσει κοντά της.

«Η Γη της Ελιάς»: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις