Μέσα από το κανάλι της στο YouTube, η Τζίνα Αλιμόνου δίνει πολύτιμες συμβουλές και tips ομορφιάς και μόδας, με τα βίντεό της να συγκεντρώνουν χιλιάδες προβολές. Αυτή τη φορά, η YouTuber και beauty guru αναφέρεται στις ρυτίδες του προσώπου και αποκαλύπτει την μέθοδο «tapping» για να τις αντιμετωπίσει.

«Ξεκινάμε τη χρονιά δυναμικά με τη μέθοδο Τapping/ Collagene Booster- μια πολύ απλή αλλά ταυτόχρονα ευεργετική φυσική θεραπεία με σκοπό τη φυσική ομορφιά! Πρόκειται για μία σύγχρονη μέθοδο, η οποία συνιστά να κάνουμε ελαφρά χτυπηματάκια σε όλο το σώμα και κυρίως σε κάποια συγκεκριμένα βελονιστιστικά σημεία, με στόχο τη θεραπεία διαφόρων δυσλειτουργιών του οργανισμού μας που σχετίζονται με το άγχος!

Στον τομέα της ομορφιάς, αντίστοιχα, προτείνονται μικρά χτυπηματάκια με τα δάχτυλά μας στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με σκοπό να ηρεμήσουν οι μύες του προσώπου και να τονωθούν! Αυτή η μέθοδος ενεργοποιεί παράλληλα τη δράση των ινοβλαστών (κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο) και βοηθά στην παραγωγή περισσότερου κολλαγόνου! Είναι μια πολύ απλή μέθοδος, που εάν κάνετε καθημερινά θα τονώσετε το πρόσωπο σας και θα γίνει πιο σφριγηλό, με τόνο και λιγότερες ρυτίδες!» γράφει η Τζίνα Αλιμόνου στην περιγραφή του βίντεο.

Δείτε το βίντεο της Τζίνας Αλιμόνου, όπου μάς δείχνει βήμα-βήμα τις κινήσεις που πρέπει να κάνουμε με τα δάχτυλά μας στο πρόσωπο και τον λαιμό:

H μέθοδος tapping προσώπου βοηθάει τους ινοβλάστες να παράξουν περισσότερο κολλαγόνο και να αποκτήσουμε μια πιο λαμπερή επιδερμίδα.

Η Τζίνα Αλιμόνου προτείνει να το κάνουμε καθημερινά κάθε πρωί για 3-5 λεπτά και να είμαστε συνεπείς σε αυτό ώστε να δούμε σύντομα αποτελέσματα.

Πηγή: bovary.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις