ΕΛΛΑΔΑ. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη νέα του σχέση, το σημείο διαφωνίας μεταξύ τους και την πλαστική επέμβαση που έκανε.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αναφέρθηκε, στον γάμο, στη νέα του σχέση την οποία όπως δήλωσε… «κρύβει»!

«Έχω σχέση, αλλά δεν πάμε σε γάμο, με ρωτάνε πολλές φορές αλλά δεν έχει εμφανιστεί κάπου, γιατί δεν την εμφανίζω. Συζητήσαμε, γιατί δεν εμφανίζω την σύντροφο μου, κατασταλάξαμε, ελπίζω να μας βγει σε καλό όλο αυτό. Μία φορά είχα φτάσει σχεδόν σίγουρα κοντά στον γάμο, ήθελα οικογένεια, αλλά η φθορά μας κούρασε», δήλωσε αρχικά.

«Όταν έπαιζα ποδόσφαιρο στην Τσεχία και ήθελα να χωρίσω, έφυγε από την χώρα γενικά. Η συμμετοχή σε κάθε ριάλιτι είναι δίκοπο μαχαίρι. Με έκριναν πάρα πολύ, με πείραξε αρκετά», δήλωσε για τη συμμετοχή του σε ριάλιτι, και αποκάλυψε πού έχει κάνει πλαστική επέμβαση.

«Είχε χιλιοστραβώσει η μύτη μου και έκανα επέμβαση», αποκάλυψε.

«Το πιο ακραίο δημοσίευμα ήταν ότι οι γονείς μου είναι ηθοποιοί. Με είχε φέρει στο αμήν. Θα δημιουργούσα ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με μάχες, γιατί μου αρέσουν πολύ. Σε σχέση με την Νικολέτα έχω βιώσει σε άλλες σχέσεις μου πιο έντονα το πάθος και τον έρωτα», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις