Μήπως ανήκεις σε εκείνους που περνούν τουλάχιστον 5 λεπτά μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα τους το πρωί, αναποφάσιστοι για το τι θα φορέσουν; Θα ήθελες να μην αργείς στα ραντεβού σου, αλλά κάθε φορά χάνεις την αίσθηση του χρόνου θεωρώντας ότι "δεν έχεις τι να βάλεις";

Διάβασε παρακάτω τα 4 απλά βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις για να ετοιμάζεσαι όχι μόνο γρηγορότερα, αλλά και κατάλληλα για την κάθε περίσταση και τη μέρα που σε περιμένει.

Oργάνωσε τη ντουλάπα σου

Αν δεν έχεις χρόνο να κάνεις μια μεγάλη ανατακάταξη (που θα σε διευκολύνει δια παντός) μπορείς να διαχωρίσεις τα ρούχα σου σε ρούχα δουλειάς, πρόχειρα και ρούχα εξόδου. Αν λειτουργείς με το χρώμα μπορείς να τα οργανώσεις ανάλογα, ενώ φρόντισε οπωσδήποτε να αφήσεις χώρο για τα διάφορα αξεσουάρ και τις τσάντες σου.

Παρακολούθησε το δελτίο καιρού

Ένα σημείο-κλειδί της διαδικασίας είναι να προετοιμάζεις το look σου από το προηγούμενο βράδυ. Ωστόσο, η προετοιμασία κινδυνεύει να αποδειχτεί λανθασμένη αν δεν έχεις συμβουλευτεί το δελτίο καιρού, ειδικά σε μεταβατικές εποχές όπως η άνοιξη και το φθινόπωρο. Κι έπειτα, γιατί να μη δώσεις μια φρέσκια statement πινελιά σε ένα ανοιξιάτικο ντύσιμο, φορώντας για παράδειγμα τις γαλότσες σου με ένα μίνι φόρεμα μια ζεστή μέρα όπου προβλέπεται βροχή;

Ντύσου σύμφωνα με την περίσταση

Πριν επιλέξεις τα ρούχα σου για την επόμενη μέρα, άνοιξε το ημερολόγιό σου και έλεγξε τι μέρα σε περιμένει. Αν έχεις μια μέρα γεμάτη meetings και το βράδυ ποτό με τις φίλες σου, θα αναζητήσεις ένα ευέλικτο συνδυασμό που θα μπορείς να τροποποιήσεις σε όλες τις περιστάσεις.

Μην αμελείς τα αξεσουάρ

Μόλις ετοιμάσεις τo look σου, έρχεται η ώρα των αξεσουάρ. Εφόσον έχεις ετοιμάσει τα πάντα από την προηγούμενη, γιατί να ψάχνεις το πρωί εκείνα τα μακριά σκουλαρίκια που ταιριάζουν με το φόρεμα που διάλεξες; Ακόμα σημαντικότερο, είναι το να ετοιμάσεις την τσάντα σου. Ειδικά αν αλλάζεις συχνά, φρόντισε να μεταφέρεις όλα όσα σου είναι απαραίτητα- κλειδιά, κάρτες, πορτοφόλι, σημειωματάριο, ώστε να αποφύγεις να ανακαλύψεις ότι ξέχασες κάτι σημαντικό, ενώ έχεις ήδη φύγει από το σπίτι.

Πηγή: madamefigaro.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις