ΕΛΛΑΔΑ. Ιδιαίτερες αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με θέματα υγείας έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των αιματολογικών της εξετάσεων αλλά και στην εκπομπή που ετοιμάζει με την Κατερίνα Στικούδη.

Μιλώντας για το πρόβλημα που εμφανίστηκε με την υγεία της είπε: «Είμαι πολύ γλυκατζού, τρώω συνέχεια γλυκά. Στις εξετάσεις μου φαίνεται, οι εξετάσεις μου είναι ένα μαύρο χάλι. Έχω χοληστερίνη, τριγλυκερίδια και είμαι μόλις 29 χρονών»!

Στη συνέχεια μιλώντας για τα επαγγελματικά της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε στο πρότζεκτ που ετοιμάζει με την Κατερίνα Καινούργιου: «Οι αλήθεια είναι ότι είμαστε σε συζητήσεις. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ με εμένα, την Κατερίνα Στικούδη και άλλον έναν άντρα. Με χαροποιεί όλο αυτό γιατί συμπαθώ πάρα πολύ το Κατερινάκι, νομίζω ταιριάζουμε και σαν γυναίκες, έχουμε πολλές κοινές αντιλήψεις και νομίζω ότι θα είναι κάτι πάρα πολύ καλό αν πετύχει. Θα είναι μια εκπομπή γενικού περιεχομένου και θα προβάλλεται Σαββατοκύριακο».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις