Με την έλευση της άνοιξης, η θερμοκρασία έχει ξεκινήσει να ανεβαίνει. Αυτή την περίοδο, όλο και περισσότεροι προτιμούν να πίνουν δροσερό νερό και κρύα ροφήματα. Η ανάγκη για δροσιά θα αυξηθεί ολοένα και περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου η θερμοκρασία θα ανέβει ακόμα περισσότερο.

Συνήθως, οι περισσότεροι χρησιμοποιούν διάφορες κανάτες και μπουκάλια που γεμίζουν από τη βρύση κι έπειτα τις τοποθετούν στο ψυγείο. Ωστόσο, το νερό της βρύσης ενδέχεται να περιέχει διάφορα χημικά που δεν είναι καλά για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ακόμα, πολλοί επιλέγουν παρά το πρόβλημα της μεταφοράς και αποθήκευσης ’ αγοράζουν εξάδες εμφιαλωμένου νερού για να βάλουν στο ψυγείο. Με αυτό τον τρόπο, έχουν κρύο νερό όλους τους καλοκαιρινούς μήνες. Παρ’ όλα αυτά, το εμφιαλωμένο νερό κρύβει κάποιους κινδύνους. Κατά την αποθήκευσή του μένει εκτεθειμένο σε υψηλές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια. Αυτό όμως επιτρέπει τη γρήγορη αναπαραγωγή των μικροβίων μέσα στο νερό.

Εάν αναζητάτε την πιο ασφαλή λύση για κρύο νερό το καλοκαίρι, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποια φίλτρα νερού. Η Camelot σας προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεστε ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση. Σ’ αυτό το άρθρο, θα μάθετε πως μπορείτε να έχετε κρύο φιλτραρισμένο νερό χωρίς βλαβερές ουσίες.

Τρόπος 1 – Φιλτραρισμένο Νερό σε Γυάλινες Φιάλες

Ο πρώτος τρόπος είναι να εγκαταστήσετε φίλτρα νερού στη βρύση σας. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να γεμίσετε τις γυάλινες φιάλες σας με φιλτραρισμένο νερό από τη βρύση και να τις τοποθετήσετε στο ψυγείο. Εφόσον υπάρχει φίλτρο νερού, το νερό της βρύσης δε θα περιέχει χημικά, όπως χλώριο, ίνες αμιάντου, μόλυβδο, ή φυτοφάρμακα, κι έτσι, δε θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλειά του.

Ακόμα, τα φίλτρα νερού αφαιρούν τις δυσάρεστες οσμές και την περίεργη γεύση του νερού. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κρύο νερό για την παρασκευή κάθε ροφήματός σας χωρίς να επηρεάζει την τελική γεύση τους, να μαγειρεύετε και να πλένετε τα τρόφιμα σας με όση ποσότητα νερού επιθυμείτε. Επίσης, με τα φίλτρα νερού, μπορείτε να γεμίζετε και θήκες για παγάκια με το φιλτραρισμένο νερό.

Τρόπος 2 – Ανοξείδωτα μπουκάλια με Ενσωματωμένο Φίλτρο Νερού

Εάν η αγορά και η εγκατάσταση ενός φίλτρου νερού σας φαίνεται δύσκολη υπόθεση λόγω της εγκατάστασης και λόγω περιορισμένου προϋπολογισμού δε θα θέλατε να καταφύγετε στους ψύκτες νερού, υπάρχει ένας άλλος, πολύ απλός κι πρακτικός τρόπος να κάνετε μια επένδυση για την υγεία σας: Τα πιστοποιημένα ανοξείδωτα μπουκάλια με ενσωματωμένο φίλτρο νερού είναι πολύ χρήσιμα και αναγκαία. Αυτή είναι μια πολύ πρακτική λύση που θα κάνει την καθημερινότητά σας ευκολότερη και θα κερδίσει η υγεία σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε το μπουκάλι με νερό από τη βρύση ή από ποτάμι κλπ και ρουφώντας το νερό φιλτράρεται. Το μπουκάλι αυτό κρατάει το νερό 24 ώρες κρύο και θα έχετε καθαρό κρύο νερό ανά πάσα στιγμή. Αναζητήστε στην αγορά πιστοποιημένα ποιοτικά μπουκάλια με ενσωματωμένο φίλτρο, ώστε να καταναλώνετε καθαρό υγιεινό νερό, ενώ παράλληλα κάνετε εξοικονόμηση πολλών χρημάτων.

Τρόπος 3 – Ψύκτης Νερού με Βρύση για Κρύο Νερό

Η επόμενη λύση για κρύο φιλτραρισμένο νερό ένας ψύκτης νερού με ενσωματωμένο φίλτρο νερού. Έτσι, δε χρειάζεται ν’ αγοράζετε συνεχώς φιάλες εμφιαλωμένου νερού που δεν γνωρίζετε και την ποιότητα του.

Το μεγάλο θετικό του ψύκτη νερού είναι ότι διαθέτει δύο βρυσάκια. Το ένα παράγει κρύο και το άλλο παράγει ζεστό νερό. Έτσι, είναι μια συσκευή που θα σας εξυπηρετήσει βολέψει σε κάθε εποχή του χρόνου προσφέροντας σας καθαρό και υγιεινό νερό.

Με τους παραπάνω τρόπους, μπορείτε ν’ απολαύσετε κρύο νερό το καλοκαίρι χωρίς επικίνδυνες χημικές ουσίες. Στην αγορά υπάρχουν αντίστοιχες λύσεις, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες καθενός ξεχωριστά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις