ΕΛΛΑΔΑ. Μία ημέρα πριν την εμφάνισή της στους «Πρωταγωνιστές» η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε το πρόσωπό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γυναίκα-σύμβολο της δύναμης και της θέλησης, έγραψε χαρακτηριστικά πως «ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε» και ευχαρίστησε τον κόσμο γι' αυτά τα δύο χρόνια που στέκεται δίπλα της.

https://www.instagram.com/p/Cc3NOcvMRES

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα», έγραψε στο Instagram.

Υπενθυμίζουμε πως την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 12 τα μεσάνυχτα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα εμφανιστεί στους «Πρωταγωνιστές». Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Σταύρο Θεοδωράκη, η νεαρή θα μιλήσει για τη ζωή της πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι, με την κάμερα να την ακολουθεί στα χειρουργεία της και να καταγράφει τις ειδικές θεραπείες και τις δοκιμές του προσθετικού της αυτιού.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις